Ljubav, a ne strah

Inspirativan govor Džima Kerija promeniće vas iz korena: Sve što budete stekli u jednom trenutku će nestati, osim onoga što vam je u srcu (VIDEO)

0

Slavni glumac Džim Keri održao je toliko inspirativan govor MUM klasi 2014, da su ga mnogi okarakterisali kao nešto toliko magično da se vrlo verovatno neće dogoditi dva puta. Tim govorom, on može prosvetliti ali i nasmejati i vas, i sve one kojima treba jasan podsetnik da treba birati ljubav, a ne strah. Ipak, on sam je pronašao način kako da ljude liši briga, te toplim savetom na isto navodi i vas...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao neko ko je učinio to što se od vas tek očekuje, mogu vam reći iz iskustva da je utisak kakav ostavljate na okolinu najvrednija stvar ikada", izgovorio je Džim Keri u jednom trenutku pred publikom već omamljenom njegovim fantastičnim rečima.

Džim Keri SAM pobedio depresiju: Ovako sam skinuo masku koju sam nosio godinama (FOTO, VIDEO)

Strah će igrati određenu ulogu u vašem životu, ali vi birate kolika je (ta uloga). Čitavog života možete da vidite duhove, da brinete o svom putu, o budućnosti, ali ključ je u sadašnjem trenutku, i u tome da li gledamo s tačke ljubavi ili straha. Mnogi kreću put budućnosti iz straha, prerušenog u praktičnost.

 

Ono što najviše želimo nam se čini izuzetno teško za dostići, smešno za očekivati, pa se i ne usuđujemo da to zatražimo od univerzuma. Molim vas! Čak i da vas ne strefi odmah, to je tako jer je univerzum samo trenutno zauzet, an primer, mojom porudžbinom. A ogromna je! (smeh)"

foto: Profimedia

...Sve što u životu steknete istruliće i raspašće se, i sve vam ostane biće ono što nosite u svom srcu. Ja sam izabrao da lišavam ljude briga, i zbog toga se osećam kao da sam se popeo na najviši vrh.

 

Pogledajte gde sam - vidite šta mogu da radim! Gde god otišao - a sada će me emocije savladati, jer se upravo to dogodi svaki put kada se dotaknem ovoga, za mene nečeg fantastičnog - gde god bio, ljudi oko mene će najbolju verziju sebe da mi pokažu, zbog čega uvek radim na sebi", objašnjavao je Keri.

Ako želite da privučete profit u vaš život: Ovako je Džim Keri predvideo višemilionsku budućnost (FOTO)

 

Poznati glumac i komičar tokom govora dao je publici fantastičan savet te naveo i primere kako da se usude da traže (i ganjaju) ono što žele, da spoznaju šta je najbitnije u životu, te da na tom putu pronađu i svoju strast. Od velike je važnosti stremiti ka boljem "ja" - jedna je od divnih poruka govora.

 

makonda-tracker