fitnes

NWO TRENING (FOTO)

0
Spajanjem modernog i tradicionalnog udruživanjem tehnologije i iskustva, u ovom centru došli su do onog što je najbolje za vaše zdravlje, bez obzira na to da li želite da postignete vrhunske rezultate ili samo zategnete mišiće.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

U našem centru na jedinstven način kombinuje se više programa. Zajedno ćemo se baviti gimnastikom, atletikom, uključićemo borilački, vojni i kondicioni program, a zahvaljujući tome neprikosnoveni smo kada je reč o skidanju kilaže i postizanju željene forme.

 

Pred vas uvek ćemo postavljati nove i različite izazove kada je trening u pitanju, tako da će vam vežbanje uvek biti novo, drugačije i zanimljivo. Pod budnim okom naših trenera, inače vrhunskih profesionalaca, u kratkom vremenskom roku možete potpuno promeniti svoju figuru, podići zdravstveno stanje organizma na viši nivo i samim tim unaprediti svoj životni stil.

 

Srce našeg centra definitivno su sjajni treneri, koji su maksimalno posvećeni svakom vežbaču, ali na putu do cilja pomažu nam i mašine. Zato za vas izdvajamo Hypoxi kapsule i Miha body tec aparaturu. Sam trenažni proces u Hypoxi kapsuli iziskuje minimalan napor, a rezultati su gotovo neverovatni. Tako se dešava da neki naši klijenti izgube čak i do 40 centimetara u obimu za trideset dana.

 

Garantujemo rezultate na mesečnom nivou, a kapsula radi na osnovu pozitivnog i negativnog atmosferskog pritiska, bez dodatnih zračenja. Funkcioniše na principu vakuuma na telu, čime se pojačava cirkulacija na mestima na kojima ima dosta masnog tkiva, kao što su zadnjica i butine. Jedina kontraindikacija za kapsulu jeste trudnoća, dok svi ostali, bez obzira na to da li su u pitanju osobe sa visokim ili niskim krvnim pritiskom, sveže porodilje, čak i one posle carskog reza, polaznici sa ekstremnom telesnom težinom, povišenim šećerom ili kardiovaskularnim problemima, bez problema mogu vežbati u kapsuli.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Ako ste disciplinovani i želite da vaši rezultati budu još bolji, tu je i režim ishrane koji propisuje Jovo Kecman, a menja se na nedeljnom nivou.


TRENING ZA SVE GENERACIJE

 

Naš klub okuplja vrhunske sportiste, domaće i strane, koji su uvek u potrazi za novim načinima i mogućnostima za ostvarivanje što boljih sportskih rezultata. U prilog tome govori podatak da tesno sarađujemo sa renomiranim klubovima kao što su Rvački klub Radnički koji je iznedrio i olimpijskog šampiona, potom Gimnastičarskim klubom Zero gravitacija, Fudbalskim klubom Atacente, kao i sa Plesnim klubom Funky Fly, čiji je predstavnik Unja Green.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Takođe, nemamo predrasude ni kada su godine u pitanju, pa kod nas možete sresti i najmlađe i najstarije, naša vrata otvorena su za sve od 7 do 77 godina. Trenutno se u klubu ozbiljno spremaju i najmlađi fudbaleri Fudbalskog kluba Atacente, koji rade na kondiciji i snazi. Ako ste vežbač koji ima problema sa gojaznošću, kardiovaskularnim smetnjama, poteškoćama sa kičmom ili povišenim krvnim pritiskom, program će biti prilagođen i vašim potrebama, a uz vođeni trening dobićete i odgovarajuću ishranu koja će uticati na smanjenje vaših zdravstvenih smetnji.

 

Učinićemo sve da se kvalitet vašeg života poboljša, a tegobe smanje na minimum. Kod nas se svi osećaju prijatno, što potvrđuju i ruski fudbaleri koji su naši klijenti, kao i vežbači iz Francuske koji cene naš profesionalizam i pristup treningu. Svi zainteresovani mogu da nas potraže preko društvenih mreža:instagram :nwo_fitness_studio; Fb:Nwo ili Fb:Marija Kecman, sa sedištem u Petrovaradinskoj 14 u Beogradu.

 

Tok treninga

 

Trening u Hypoxi kapsuli koristi osobenosti vakuuma na telu i na taj način pojačava se cirkulacija na mestima koja imaju dosta masnog tkiva, kao što su zadnjica i butine. Ono što razlikuje trening u kapsuli od bilo kog drugog treninga (trčanje, hometrainer...) jeste to što se na kritičnim mestima blago povećava temperatura, dok su tokom običnog treninga masni slojevi slabo prokrvljeni i možete osetiti da je tamo temperatura znatno niža nego u mišićima. Povećana prokrvljenost i temperatura tope masne naslage i celulit.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Svi znamo da celulit nije samo estetski problem, a da je labavo vezivno tkivo i mast. Ona je liferant energije i mora da sagori. Telo, međutim, ne može tako lako i spontano da je uništi. To bi bilo kao kada biste napunili rezervoar vašeg automobila gorivom, parkirali ga u garažu i očekivali da sutra rezervoar bude prazan. Automobil morate da uključite i pustite da motor radi. Isti je slučaj i sa telom. Sa HYPOXI kapsulom možete ciljano upravljati delovanjem, sprovesti cirkulaciju na samu površinu kože i time popraviti njen izgled i ukloniti mast.

 

Revolucionarna HYPOXI terapija omogućava da ciljano uklonite mast sa problematičnih zona, sa vidnim i osetnim rezultatima koji se postižu u kratkom vremenskom periodu. Izvan toga, uspeh možete poboljšati pravilnom ishranom.
Trening u kapsuli traje od 30 do 45 minuta, uz kontrolu pulsa, kako bi se odredila oblast sagorevanja masti.
Kada počnete sa treninzima u kapsuli, bilo bi idealno da se pridržavate i odgovarajuće ishrane. Dnevni unos trebalo bi da iznosi od 1.200 do 1.500 kalorija.

 

Stručni savet

 

Pre HYPOXI treninga dobro je da konzumirate ugljene hidrate. Mast sagoreva pod plamenom ugljenih hidrata. Zbog toga najveći deo dozvoljenih ugljenih hidrata treba da budu unet pre treninga i to od jednog do četiri sata.
Kada su u pitanju voće i povrće, tu nema ograničenja. Povrće i voće trebalo bi jesti kako u kombinaciji sa ugljenim hidratima, tako i sa belančevinama i unositi ih uz svaki obrok.


A za period posle treninga, tu su belančevine. Ne kaže se bez razloga da su one kamen temeljac organizma. Povišava razmenu materija, pospešuje osećaj sitosti i poboljšava čvrstinu mišića.

 

foto: Vladimir Šporčić


Da bi se održala što viša razmena materija, trebalo bi tokom dana pauze (dan bez HYPOXI treninga) jesti nešto više nego danima tokom kojih se trening upražnjava. Važno je i da se unosi dovoljna količina tečnosti, naravno, samo ako ne sadrže kalorije. Najmanje 2 litra vode dnevno ili nezaslađenog čaja koji čiste organizam od štetnih materija i daju osećaj sitosti. Energija se brže transportuje pa će i izgled kože biti lepši. Slatkiši su nepoželjni, pogotovo pre treninga, jer veoma brzo prodiru u krvotok i utiču na povišen nivo šećera u krvi.

 

Tada odbrambeni sistem organizma (izbacivanje insulina) sprečava sagorevanje masti. Budite oprezni sa skrivenim šećerima i izbegavajte sve što je masno posle treninga.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Pravilna ishrana upravo je ona koja vam daje dovoljno energije, uz direktno sagorevanje masti, već tokom terapije i za održavanje što više razmene materija. Na ovaj način izbegava se stvaranje nepotrebne energije koja bi se pretvorila u masti. Ona takođe čini tkivo elastičnim, čak i pri skidanju kilograma.

makonda-tracker