i seksepilno i dirljivo

Ledeni izazov je prošlost: Društvene mreže je zapalio novi trend - i samo najveće face mogu da ga izvedu! (FOTO)

0
Poznati širom sveta su poludeli za izazovom "22 skleka", a povod pokretanja ove kampanje je i više nego dirljiv. Evo o čemu je reč...
foto: Twitter
foto: Twitter

Novi trend u istom duhu sada kruži internetom, a poznat je kao Izazov 22 skleka, piše Men's Health Srbija.

 

Ovaj izazov je pokrenula organizacija 22KIll, a zahteva da ljudi postavljaju snimke izvođenja sklekova sve dok se ne postigne rekord od 22 miliona sklekova.

 

Ešton Iton: 9 fitnes tajni najspremnijeg sportiste na svetu


Zašto baš 22?


Pitate se šta znače ovi brojevi i zašto je cilj da se izvede 22 skleka? Šokantni rezultati pokazuju da u proseku 22 veterana dnevno izvrši samoubistvo u SAD-u. Izazov od urađenih 22 sklekova bi trebalo da podigne svest o važnosti prevencije samoubistva veterana i da oda počast muškarcima i ženama koji su svoje živote rizikovali braneći svoju zemlju, piše Tech Times.

 

Fitnes tajne „bronzanog bombardera“: Kako trenira Diontej Vajlder

 


Poznati koji su se uključili u izazov

 

Do sada su se u izazov uključili brojni moćni muškarci iz Holivuda.

„Budite snažni, imajte vere, nastavite da se borite protiv zla i uvek verujte u bolje sutra“, napisao je moćni Dvejn Džonson na Instagramu, pružajući podršku veteranima.

Kapetan Amerika Kris Evans je takođe učestvovao u izazovu, a njegov pas Dodžer mu je pružao podršku i malo ga ometao u izvođenju sklekova. Naime, pas nije dopustio da ga Evans ignoriše dok radi sklekove, a kada je pokušao da ga skloni u stranu, pas je nastavio da ga liže po licu.

Trend Marvelovih junaka koji su se priključili izazovu se nastavlja učešćem Čuvara Galaksije Krisa Prata, koji je izazov 22 sklekova izveo sa svojom ženom.

Izazovu su se priključili i Skot Istvud, Džon Krasinski, Džeremi Rener, Čedvik Bosmen, a jedva čekamo da vidimo koje će poznate ličnosti pokušati da odgovore na ovaj izazov.

 

Hoće li ovaj novi internet izazov nadmašiti Ice Bucket Challenge, ostaje nam da vidimo...

 

 

SA SAJTA MEN'S HEALTH SRBIJA PREPORUČUJEMO JOŠ I:


Veći mišići za 30 minuta: 7 najboljih vežbi za gornji deo tela

6 stvari koje NIKADA ne bi trebalo da izgovorite u toku seksa


Prepoznajte ih na vreme: 25 simptoma raka pluća, debelog creva i prostate
 

makonda-tracker