Poznate ličnosti promovisale trku We Run Belgrade

0
Trčeći prvi kilometar na trakama u atrijumu šoping-mola Delta City, nekoliko poznatih ličnosti i sportista u četvrtak, osmog avgusta najavili su treću septembarsku Nike trku We Run Belgrade, koja će biti održana 15. septembra.
Poznati na We Run Belgrade, promo
Poznati na We Run Belgrade, promo

Domaćini manifestacije bili su Tijana Dapčević i Inspektor Blaža, koji su najavili održavanje trke, ali i zabavljali brojne prisutne goste. Košarkaš Marko Kešelj, fudbaler Petar Golubović (pobednik The Chance Nike takmičenja), fudbaler Partizana Saša Marković i atletičar Igor Šarčević trčali su prvi od 100.000 kilometara, što je i cilj priprema za ovogodišnju trku.

Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, treću godinu za redom promoviše gradsko trčanje kao svetski trend koji je zaživeo i u Beogradu. Trka We Run Beograde pruža svima šansu da se zabave trčeći, što je i cilj Nike-ove globalne kampanje RUNFREE.

Trka je namenjena i profesionalnim i rekreativnim sportistima, koji svakoga dana teže da nadmaše sopstvene granice, ostvare lične ciljeve i dosegnu sopstveni trenutak slave.

U atrijumu Delta City-ja, pored traka za trčanje, bio je postavljen i veliki brojač koji je merio pređene kilometre. Takođe, broj pretrčanih kilometara, kao priprema za trku, može se meriti i putem Nike+ aplikacije za Android i iPhone.

makonda-tracker