Igre tajnog kraljevstva 25. maja na Sportskom centru Olimp

0
Ove subote, 25. maja na Sportskom centru Olimp, održaće se Igre tajnog kraljevstva, inspirisane filmom Čuvari tajnog kraljevstva 3D, koji se od 18. maja prikazuju u domaćim bioskopima.
Čuvari tajnog kraljevstva, promo foto
Čuvari tajnog kraljevstva, promo foto

Distributerska kuća MCF MegaCom Film pripremila je atraktivne aktivnosti za stariju decu i kreativne radionice za najmlađe, u okviru početka letnje sezone SC Olimp.

U periodu od 12 do 15 časova deca uzrasta između 6 i 14 godina moći će da učestvuju u rešavanju tematskih zadataka i osvoje nagrade sa motivima iz filma Čuvari tajnog kraljevstva 3D. Učesnici, podeljeni u timove proći će kroz nekoliko krugova igara koje će im približiti junake i priču filma Čuvari tajnog kraljvstva, ali i podići svest o važnosti očuvanja prirode i podstaći njihovu kreativnost.

Kroz igre Sačuvaj prirodu, Upoznaj Narod lišća, Pronađi čuvare tajnog kraljevstva, Uredi svoje kraljevstvo, Let u tajno kraljevstvo, učesnike će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece Čigra igra.

Cilj igre Sačuvaj prirodu je da učesnici u što kraćem roku očiste svoju okolinu, sklanjajući predmete od različitih materijala u odgovarajuće kante, razdvajajući papir, plastiku i konzerve. Ideja igre Uredi svoje kraljevstvo je da deca prepoznaju i povežu oblike lišća na panou sa slikama na datim karticama. U igri Let u tajno kraljevstvo učesnici će moći da pokažu svoje origami veštine, dok će u igri Upoznaj Narod lišća imati zadatak da povežu lik i ime junaka filma Čuvari tajnog kraljevstva. Otkrivanje slike iz filma cilj je sklapanja slagalice u igri Pronađi čuvare tajnog kraljevstva.

Za najmlađe sugrađane, starosti od 3 do 6 godina, biće organizovane kreativne radionice. Uz podršku tima Čigra igra i pripremljene materijale, mališani će praviti svoj Narod lišća - junake filma Čuvari tajnog kraljevstva 3D i upoznati se sa tajnim životom biljaka kroz izradu stripa.

Svi zainteresovani za učešće, mogu se prijaviti na adresu cuvari@mcf.rs do subote ili na mestu održavanja igara 25. maja.

TAGOVI: Filmsport123
makonda-tracker