Marijana Mićić i Bojan Bjelić u kampanji Nike - #Runfree

0
U skladu sa porukom nove Nike–ove kampanje #Runfree - da je trčanje pored rekreacije, i zabava, poznata voditeljka Marijana Mićić i pevač Bojan Bijelić su se pridružili članovima Nike Running Kluba u pohodu na Avalu. Kompanija Delta Sport, generalni distribute

Veliki broj trkača je do podnožja Avale stigao sa povezom preko očiju. Niko od zaljubljenika u trčanje nije znao gde će se trka održati, a učesnici, među kojima su bili i Marijana i Bojan, nisu krili oduševljenje kada su videli da će upravo Avala biti mesto gde će trčati. Uzbuđenje je kulminiralo kada im je kao konačno odredište predstavljen spomenik Neznanom junaku. Stazu dugačku četiri kilometra, članovi Nike running tima savladali su sa lakoćom, uprkos velikom usponu i kiši koja je padala tokom većeg dela trke. Najviša tačka Beograda koja se nalazi na 511metara nadmorske visine osvojena je za manje od 20 minuta.

Svetski trend gradskog trčanja u novoj kampanji  #Runfree dobija novu dimenziju, jer Nike svojom kampanjom želi da probudi maštu trkača i da ih inspiriše da trče na neobičnim mestima, a Avala je samo jedna u nizu lokacija na kojima će se entuzijasti nadmetati. Nike će kroz niz događaja i trka na neobičnim mestima u okviru #RUNFREE kampanje, takođe promovisati i svoj novi model posebno dizajniranih patika za trčanje Nike Free 5.0+.

Kampanju #Runfree možete pratiti i na Facebook stranici facebook.com/NikeRunningSrbija.

makonda-tracker