Posetioci Wellfit-a plesali sa Hoze Martinezom

0
Tokom proteklog vikenda brend Reebok predstavio se u okviru sajma fitnesa Wellfit koji se treću godinu za redom održava u Belexpo centru. Pored mnogobrojnih sportskih inovacija, veliku pažnju posetilaca privukao je nastup međunarodnog Reebok fitnes prezentera

Svi prisutni na sajmu fitnesa imali su priliku da isprobaju uzbudljive plesne korake zajedno sa Hoze Martinez-om i da uživaju u omiljenom latino ritmu. Pored klasičnih latino plesova, Hoze je posetiocima sajma predstavio disciplinu Dance Explosion, u okviru koje ovaj umetnik kombinuje klasične korake aerobika i plesne korake Latino, House i Hip Hop muzike.

Hoze Martinez je poreklom iz Dominikanske republike, a od 1999. godine živi u Nemačkoj gde je nastavio da usavršava svoje plesne veštine. Već godinama je prezenter na čuvenim plesnim akademijama, IFAA Academy i DTB Academy.

Ovog proleća svi koji odluče da počnu sa treninzima kako bi bili u boljoj kondiciji tokom leta, moći će da svoj izgled upotpune modelima iz Reebok kolekcija namenjenim za trening i trčanje. Od nedavno, u Srbiju je stigla i ekskluzivna Reebok kolekcija za dance i jogu, kreirana od posebnih materijala i u jarkim bojama.

makonda-tracker