Osvoji najnovije adidas Originals ZX750 patike

0
adidas je ovog proleća za sve fanove Originals kolekcije pripremio specijalno iznenađenje. Ukoliko ste urbani, originalni, a ujedno i ljubitelji adidas brenda, možete da se fotografišete u najnovijim Originals ZX 750 patikama i dobićete priliku da osvojite ove

Potrebno je da posetite neku od adidas brand radnji, u Ušću ili  Delta City-u, ili bilo koju Sport Vision multibrend radnju širom Srbije, i fotografišete se u novom adidas ZX  modelu. Fotografiju je potrebno postaviti na www.facebook.com/sportvisionsrbija, na aplikaciju moj novi ZX 750, zatim iz galerije odabrati gornji i donji deo odeće iz najnovije Originals kolekcije, kako bi napravili svoju originalnu kombinaciju. Ali to nije sve, poslednji korak je da odgovorite na pitanje: Zašto ili gde biste nosili svoju Originals kombinaciju. adidas ZX patike osvojiće pet postova sa najviše glasova i pet postova sa najoriginalnijim komentarom ili kombinacijom po oceni stručnog žirija.

Najnovija adidas Originals kolekcija ne samo da pomera granice u dizajnu, već i ujedinjuje sve one koji drže do svog stila u različitim sferama života, koji su dinamični i ne plaše se da budu posebni.

makonda-tracker