Vežbajte sa Naxi fitnes timom

0
Da li želite da toplije dane dočekate u savršenoj telesnoj formi? Naxi radio vam predstavlja Naxi Fitnes Tim i poziva da nam se pridružite da zajedno vežbamo u Delta City-ju na besplatnom treningu koji se održava u nedelju, 3. marta sa početkom u 19 h.

Naxi fitnes trening je otvorenog tipa, svi zainteresovani mogu da se priključe i vežbaju sa profesionalnim trenerima. Treneri su Dušan, Ivan i Milica i oni će održati dva treninga te večeri u trajanju od po 30 minuta, prvi od 19h a drugi od 20h. Trening će se održati na drugom spratu tržnog centra Delta City a sa Naxi Fitnes Timom vežbaće i poznate ličnosti Ceca Kitić, Vlada Mandić, Jellena i drugi.  

Uz Naxi fitnes treninge imate priliku da oblikujete svoje telo, naučite pravilno da vežbate i podignete kondiciju na najviši nivo! Naxi Fitnes Tim očekuje vas u nedelju u Delta City-ju na drugom spratu od 19h. Dođite da vežbate i prolećne dane dočekajte u savršenoj formi!

Kako biste vežbali sa Naxi Fitnes Timom potrebno je samo da se prijavite i to slanjem mejla sa podacima kao što su ime,prezime i broj telefona na info@naxi.co.rs do 3.marta do 17h.

makonda-tracker