Humanitarni šoping uz zumbu i kik boks

0
Delta City domaćin četvrtog Arena No 1 Sport festa

 Ukoliko ne možete da se odlučite koji je sport najbolji za vas, ili imate pitanja koja niste imali kome da postavite u vezi sa zdravim životom i vežbanjem, četvrti Arena No 1 Sport fest koji se održava u atrijumu tržnog centra Delta City od 19. do 24. februara 2013. godine idealna je prilika.

Tokom šestodnevnog programa posetiocima Delta City-ja, svakog dana u popodnevnim časovima, biće predstavljene različite sportske i plesne discipline, među kojima su: streličarstvo, kik boks, okinava karate, kapoeira, hip hop ples, salsa, zumba, i mnoge druge. U predstavljanje sportova uključiće se i poznate ličnosti iz javnog i sportskog života: Dr Feelgood, Tijana Dapčević, Ivan Zeljković, Marina Kotevski i Filip Pat, svetska prvakinja u karateu Tanja Petrović, a za najmlađe tu će biti i mađioničar Igor Trifunov, prvak Balkana, Klovn Paja i Spartakus.

U atrijumu tržnog centra Delta City posetioci će moći da doniraju sredstva za ličnu higijenu, sredstva za čišćenje i dezinfekciju, obuću, hranu, papuče i pidžame za Prihvatilište za decu i omladinu, kao i novčana sredstva za malu Anđele Janković kojoj je potrebno još oko 100.000 evra za nastavak lečenja tumora na mozgu. Više informacija o načinima za prikupljanje sredstava, možete naći na www.andjelajankovic.com.

Arena No 1 Sport fest se održava dva puta godišnje, u atrijumu tržnog centra Delta City, u okviru kog se okupljaju brojna sportska udruženja i poznate ličnosti koji predstavljaju različite sportske discipline i koncept zdravog načina života.

Teodora Ninić

makonda-tracker