Johan Blejk promovisao Adidasove Energy Boost patike

0
Adidas je na globalnom nivou predstavio poslednju u nizu inovaciju za trčanje, patike Energy Boost, a na zvaničnoj promociji ovog modela pridružio se i svetski prvak u sprintu na 100 metara, Johan Bljek.
Johan Blejk, foto promo
Johan Blejk, foto promo

Ono što Energy Boost izdvaja od ostalih patika za trčanje je BOOST penasti đon, koji pruža najveći povraćaj energije i koji je uveo revoluciju u tehnologiju izrade sportske obuće.

- Adidas pomaže sportistima da budu još bolji. Sa našom novom BOOST penom, došli smo do bitnog zaključka: Svi žele više energije. Bilo da trčite maraton, trenirate za narednu sezonu, ili jednostavno trčite kako biste se vratili u formu, naši revolucionarni BOOST  jastučići pružiće veći povrećaj energije nego bilo koja druga patika za trčanje -govori Erik Lidke, direktor adidas Sport Performance.

BOOST  kombinuje poboljšane performanse, onoga što je u prošlosti bilo kontradiktorno: meki jastučići i povratak energije rade zajedno kako bi pružili trkačima neprevaziđeno iskustvo.

- Energija je jedna od najvažnijih elemenata za svakog sportistu. Obično svi razmišljaju samo o brzini, ali energija predstavlja tajno oružje koja vas može izdvojiti od konkurencije. Dodatna energija vam omogućava da gurate sebe ispred ostalih i da cilj prođete prvi, naročito ako trčite sprint kada se broje milisekunde - smatra Johan Blejk, aktuelni svetski prvak na 100m, koji se pridružio na zvaničnom adidas predstavljanju patike Energy Boost.

makonda-tracker