Adidas i NBA predstavili nove ALL-STAR dresove

0
Adidas, zvanični sponzor opreme za NBA, predstavio je odeću za 62. NBA All-Star Game koji će se održati 17. februara 2013. godine u Tojota centru u Hjustonu, u Teksasu.

Novi dresovi koje je dizajnirao adidas inspirisane su bogatom vazduhoplovnom istorijom Hjustona i brzinom mlaznih aviona koje ostavljaju trag na nebu iznad ovog grada. Upadljiv izgled dresa, svojim klasičnom siluetom i košarkaškom mrežom, podseća na najbržu avionsku flotu.

Adidas 2013 NBA All-Star dresove karakteriše specijalno dizajnirana mreža koja omogućava maksimalnu  pokretljivost i propuštanje vazduha. West (crvena) i East (kraljevska plava) dresovi imaju tri adidas linije postavljene na bočnoj strani. Slova i brojevi na dresovima inspirisana su stilom mlaznih aviona.

Igrači će na terenu nositi crno bele grejače u avijatičarskom stilu, koji su sastavljeni od metalnih rajsfešlusa napravljenih od nerđajućih materijala koji se koriste na avionima. Jakne svakog od igrača simbolizovaće njihove uspehe u karijerama kao što su pojavljivanja na  NBA All-Star Game, dodela nagrada za All-Star MVP,  NBA titule, pored redovnih nagrada za najbolje rezultate u sezoni.

makonda-tracker