Marko i Milica Kon promoteri programa Fitnes koučing

1
Poznati kompozitor, muzički producent i interpretator Marko Kon i njegova supruga Milica postali su promoteri tromesečnog programa Fitnes koučing, koji se od desetog decembra realizuje u okviru projekta Klub Aktivan život, pod pokroviteljstvom Ministarstva
Foto: Marko Kon sa suprugom, promo
Foto: Marko Kon sa suprugom, promo

Cilj pilot programa Fitnes koučing je da se 17 mladih fitnes trenera, studenata DIF-a i drugih stručnih škola iz oblasti sporta i obuči i pripremi za korišćenje koučing tehnika u svom stručnom radu. Studenti prolaze dvodnevni seminar na kome će se upoznati sa osnovama koučing procesa. Nakon toga započinju dvomesečni rad sa po dve mlade osobe koje imaju prekomernu telesnu težinu, čiji će cilj biti njihovo mršavljenje uz korišćenje tehnika fitnes koučinga.

Marko Kon i njegova supruga Milica će njihovim angažovanjem pomoći u realizaciji ciljeva programa: podsticanje i motivisanje mladih na aktivan odnos prema svom telu kroz sport, rad na psihološkom razvoju kroz savetovanja i odnose sa drugim ljudima i samim tim preuzimaje odgovornosti za promenu kako u sopstvenom životu tako i u svojoj bliskoj društvenoj sredini. 

makonda-tracker