Aleksandar Kolarov novi promoter Nike-a

Poznati fudbaler Mančester Sitija i reprezentativac Srbije, Aleksandar Kolarov, pridružio se Nike timu i novi je Nike ambasador za Srbiju. Tim povodom u Nike prodavnici u centru grada organizovano je druženje sa najmlađim i najvernijim obožavaocima poznatog fu
0
1 / 3

Aleksandar Kolarov proglasio je i pobednika takmičenja koji je dobio model kopački po uzoru na svog idola, a sva deca dobila su majice Kad porastem biću Kolarov.

- Čast mi je i veliko zadovoljstvo što sam postao deo velike Nike porodice i što ću imati priliku da promovišem vrednosti brenda, učestvujem u mnogobrojnim akcijama i inspirišem najmlađe da svakoga dana vredno i marljivo treniraju, da pokušaju da nadmaše sopstvene granice, da ih motivišem da uvek budu bolji kako bi dosegli uspeh o kome maštaju - rekao je Aleksandar Kolarov.

Aleksandar Kolarov se potpisivanjem ovog ugovora pridružio listi zvezda koji su promoteri brenda. Među najpoznatijim  licima kompanije Nike su i teniseri Rafael Nadal, Rodžer Federer i Marija Šarapova, fudbaleri Kristijano Ronaldo i Dejan Stanković, košarkaši Kobi Brajant, Lebron Džejms, najbolji golfer sveta Tajger Vuds i mnogi drugi.

 

 

 

makonda-tracker