Košarkaš Rade Zagorac nagrađen za osvojenu titulu prvaka sveta

0
Na prvoj utakmici u sezoni Košarkaške lige Srbije, između Mega Vizure i Borca iz Čačka, kompanija Adidas nagradila je mladu nadu srpske košarke, Radeta Zagorca, za izuzetan uspeh na svetskom šampionatu u uličnom basketu na kom je zajedno sa svojim timom osvoji

Predstavnik Adidasa, Andrea Giljaca, pred početak utakmice između Mega Vizure i Borca, svečano je uručio vredan poklon ovom perspektivnom košarkašu, kao znak pažnje za njegov trud proteklih godina koji ga je doveo do ovog značajnog uspeha.

- Adidas podržava  mlade i perspektivne igrače, iz tog razloga u znak pažnje, odlučili smo da nagradimo mladog košarkaša Radeta Zagorca. Rade je za poklon dobio najbolju patiku za košarku, najnoviji model Derrick Rose 3 patika, a naša želja je da ovaj košarkaš krene stopama zvezde Čikago Bulsa i da možda i on jednog dana postane MVP - izjavio je predstavnik Adidasa Andrea Giljaca.

Prethodne nedelje u Madridu, košarkaška reprezentacija Srbije je na juniorskom takmičenju tri na tri slavila titulu najboljih na svetu za uzrast do 18 godina, pošto je u finalu pobedila selekciju Sjedinjenih Američkih država rezultatom 21:20.

makonda-tracker