Nike+ Run Club u Beogradu svakog četvrtka

0
I ove godine kompanija Delta Sport pokrenula je besplatan i veoma koristan program trčanja za sve zainteresovane. Nike+ Run Club moderan je oblik sportskog kluba, koji se organizuje u više od 20 država širom sveta.

Treninizi su prilagođeni  redovnim i rekreativnim sportistima, ali i početnicima, koji žele da promene životne navike. Na Ušću, ispod Brankovog mosta, četvrtkom od 19.00 sati svi zainteresovani mogu da dođu, počnu sa treningom, i pridruže se grupi više od 60 trkača koji redovno učestvuju u treninzima, a biće tu i muzike, osveženja i sadržaja za celu porodicu.

Učešće na treninzima Nike+ Run Club-a  predstavlja idealan način da promenite navike i počnete da se bavite najzdravijom sportskom aktivnošću – trčanjem, uz stručnu podršku ekipe profesionalnih trenera iz www.trcanje.rs i pripremite se za možda vašu prvu trku na 5 km, gradsku trku We Run Beograd, koja će biti organizovana u septembru ove godine.

Pored trčanja treninzi podrazumevaju i dobro druženje, edukaciju i vežbe istezanja, snage i zagrevanja na kojima se ljudi upoznaju međusobno, ali se upoznaju i sa veoma naprednim tehnologijama i opremom koju Nike razvija za trčanje.

Nike+ Run Club se trudi da svim učesnicima omogući treninge sa vrhunskim sportistima, tako je poslednji trening vodio Ognjen Stojanović, poznati triatlonac i šampion države, koji je pokazao različite tehnike i vežbe za poboljšanje trčanja i delio savete o ishrani, opremi i ostalim važnim trkačkim temama.

makonda-tracker