Održane pripreme za finale CrossFit fitness šampionata

0
U CrossFit centru Spartanac Reebok Srbija organizovao je pripremni trening za sve Crossfitere koji su prošli prvu fazu kvalifikacija za CrossFit Fitnes šampionat 2012. Ovom prilikom svi takmičari dobili su instrukcije istaknutih CrossFit trenera kako da se što

Šezdeset Crossfitera i Crossfiterki kroz set različitih vežbi pokazali su svoju fizičku spremnost. Na pripremnom treningu takmičari su dobili savete kako da savladaju standarde ispravnih pokreta, i u isto vreme trenirali su kako bi njihova mentalna i fizička kondicija bila na nivou neophodnom za sledeću fazu takmičenja - Trening sa protivnicima.

Na osnovu rezultata postignutih u okviru Treninga sa protivnicima najboljih 30 muškaraca i žena kvalifikovaće se u jednodnevno finale. Finale Reebok CrossFit Fitnes šampionata, održaće se 30. juna ove godine u Atini i sastojaće se od višestrukih vežbi, kao i brojnih aktivnosti zanimljivih za gledaoce koji će i sami moći da isprobaju CrossFit.

Reebok, jedna od vodećih fitness industrija, ostvarila je saradnju sa CrossFit-om, revolucionarnim programom za sticanje snage i kondicije. Zajedno, Reebok i CrossFit menjaju način shvatanja, određivanja i doživljavanja vežbi.


makonda-tracker