lako je

BUDI FIT DO PROLEĆA: Reši se salceta na STOMAKU i upornog CELULITA pre nego što stigne lepo vreme!

0

Svi smo skloni opuštanju tokom zimskog perioda, opuštanju u hrani, kao i neredovnim odlascima na treninge pod izgovorom da je napolju hladno i tmurno. Sada je pravo vreme da to zaustavimo, da postanemo malo disciplinovaniji. A postoji i jedan super trik koji će vam pomoći da do proleća budete vitki – pogledajte OVDE i OVDE

foto: Promo
foto: Promo

Jedan od najpraktičnijih i najefikasnijih načina da se rešite masnih naslaga jesu POJAS i BERMUDE od specijalnog materijala, tj. NEOTEX-a! Oni su pomogli brojnim i muškarcima i ženama. A kako? Tako što pojačavaju znojenje, pa se kilogrami lakše tope. A ono što nežniji pol ocenjuje kao dodatni plus je činjenica da se sa njima topi i CELULIT!

Sada OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete da ih kupite SA VELIKIM POPUSTOM!

 

Mršavljenje
foto: Promo

 

 

I pojas i bermude su u prednosti na brojne druge stvarčice ovog tipa, jer mogu da se nose ispod odeće, a da niko osim vas to ne zna. Svakako da je uvek preporučljivo da trenirate, ali ako nemate vremena za to, onda ih nosite dok sređujete kuću ili šetate, na primer. Možete da ih obučete čak i dok radite, jer se ne vide ispod garderobe!

 

Danas ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti PO SUPER CENI!

Mršavljenje
foto: Promo

 

makonda-tracker