pravi izbor za vas

SKINITE VIŠAK SA STOMAKA I BUTINA: Evo kako da sačuvate vitku liniju!

0

Nakupljene kilograme ćete najlakše istopiti SUPER FIT helankama.

 

foto: Promo
foto: Promo

Obožavate fina jela, male slatke kolačiće i torte. Da biste uživali bez griže savesti mi vam otkrivamo šta bi trebalo da uradite – pogledajte OVDE i OVDE!

 

Kupite SUPER FIT POJAS za stomak! Napravljen je od specijalnog NEOTEX materijala koji topi masne naslage. Zato ga nosite i kada jedete, jer će vas sprečiti da se prejedete, a uživaćete u hrani i nećete se ugojiti. Za još bolji rezultat preporučuje se da ga nosite dok trenirate, ali i sama šetnja garantovano skida masne naslage, a vi (p)ostajete FIT. On košta 770 dinara, zato ga nabavite na vreme i bez griže savesti uživajte u hrani – poručite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Helanke za mršavljenje
foto: Promo

 

Nakupljene kilograme ćete najlakše istopiti SUPER FIT helankama. Takođe su od NEOTEXA i izbacuju suvišnu vodu i masne naslage sa zadnjice i butina. Vaši kukovi će biti uži. Dovoljno je pola sata šetnje dnevno u SUPER FIT helankama da se osećate i izgledate fantastično. Zato helanke naručite po specijalnoj ceni od 950 dinara i uživajte.

 

Helanke za mršavljenje
foto: Promo

 

Najbrži efekti se postižu ako nosite i pojas i helanke istovremeno, zato ih odmah naručite OVDE u našoj ONLINE prodavnici ili pozovite broj 011/6 888 999.

 

makonda-tracker