jednostavno rešenje

FITNES TRENER SA PREKO 20 GODINA ISKUSTVA SAVETUJE: Evo kako brzo i efikasno doći do ŽELJENE KILAŽE prirodnim putem!

0

Želite da smršate? Sjajno! To znači da brinete o svom zdravlju.

foto: promo
foto: promo

Samim tim nikakve crash dijete sa yo-yo efektom i liposukcije ne dolaze u obzir. Neophodno je da trajno rešite problem suvišnih kilograma ne samo da biste izgledali bolje i atraktivnije, već i da biste bili zdraviji, snažniji, otporniji na infekcije, imali više energije i živeli kvalitetniji i isupunjeniji život.

 

KAKO?
 

 

JEDNOSTAVNO - GREEN FIT BILJNE KAPI.

 

hangar
foto: promo

 

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

 

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

 

 

 

makonda-tracker