aprilsko izdanje u prodaji

6 RAZLOGA zbog kojih treba da pročitate novi Men’s Health

0

Aprilsko izdanje najvećeg muškog časopisa na svetu je paket pametnih, korisnih i proverenih saveta i trikova za muškarce koji žele da se osećaju dobro, hrane dobro i izgledaju dobro. To je veliki izazov u doba epidemije koronavirusa, zato saznajte šta MH ima da kaže. Pre svega: ostanite kod kuće!

foto: Men’s Health print content; promo
foto: Men’s Health print content; promo

 

U Men’s Healthu dosta razgovaramo o funkcionalnom fitnesu i holističkom zdravlju. Da li treniramo da bismo izgledali dobro, ili da bismo se osećali dobro i razvili sposobnosti na duže staze? Ako uzmemo da je hrana gorivo koje nam pomaže da bolje treniramo, šta se u procesu vežbanja dešava ako jedemo „nepoželjne“ namirnice? Mnogo je tema o savremenom treningu i nutricionizmu, a onda se, jednog dana, desi nešto iznad. Nešto što postaje jedina tema. Epidemija koronavirusa. Men’s Health je sastavio nekoliko korisnih rubrika o treningu kod kuće, kao i priča o ljudima koji nas motivišu da iz ove situacije izađemo još jači.

 

MH Klub u aprilskom broju čine bivša NBA legenda Redži Miler, slavni skejter Toni Hok, domaći glumac u usponu Miloš Pterović Trojpec, legenda tehno muzike Adam Bejer… Oni nam pokazuju kojim se putevima može ići dalje posle dostizanja zacrtanih ciljeva. Pitamo se i jesu li žene slabiji pol? Evo kako, na primer, trenira Džej Lo, pokazuje vam novi MH. Pogledajte i kako od parčeta tosta i malo sira napraviti gurmansko remek-delo i šta uraditi s novcem kako bi prestao da nam bude najveći generator stresa. Ukratko, ovo je 6 razloga i priča zbog koji treba da pročitate aprilski Men’s Health, koji je u prodaji od 26. marta.

 

 

foto: Men’s Health print content; promo

1. KOMANDOS U CIVILU

Aldo Kejn, nekadašnji britanski specijalac, sada TV zvezda, predstavlja ključne delove svoje obuke. Čovek koji je preživeo bukvalno svašta, za pokazao je Men’s Healthu trening snage i funkcionalnih pokreta. Pogledajte ga na sledećem linku:

https://www.menshealth.com/uk/fitness/a31154050/aldo-kane/

 

 

foto: Men’s Health print content; promo

2. KUĆNO VEŽBANJE

Trening kod kuće je oduvek bio inspiracija svakog pravog vežbača, a ovo je način da ga unapredite. Bez sprava i tegova. Navalite.

 

foto: Men’s Health print content; promo

3. NEPREVAZIĐENO

Četiri vežbe koje sigurno znate, uz male adaptacije čine temelj ozbiljne, stalno rastuće snage. Ovaj vodič kroz 4 vežbe koje su vam jedino potrebne za telo kakvo želite, predstavlja vanvremenski bukvar fitnesa.

 

foto: Men’s Health print content; promo

4. ŽIVOT KAO BORBA

„U nekom trenutku sam se oslobodio, shvatio da borba nije toliki bauk, i onda sam prebacio težište na nju“, kaže borilački trener Dragan Bajkanović, koji je specijalno za novi Men’s Helath, na Ušću pokazao trening za kondiciju i eksplozivnost.

 

foto: Men’s Health print content; promo

5. DOBRA POTROŠNJA SVEGA

Radimo ono što ne volimo da bismo kupili ono što nam ne treba kako bismo zadivili ljude koje ne volimo. Dokle? Pogledajte kako da popravite stanje: svesti, raspoloženja, računa, emocija…

 

foto: Men’s Health print content; promo

6. ESTETSKI ISKORAK

Stil nije sklad proporcija, lepota ni spoj boja i linija, već beskrajna priča o onome ko ga stvara. Korisne savete za nadrgadnju prolećnog odevanja pronađite u premijum Vodiču kroz stil.

 

foto: Men’s Health print content; promo

 

makonda-tracker