odlično rešenje

KAKO SKINUTI KILOGRAME PRE MORA? 2 saveta za brže mršavljenje koji su veoma efikasni!

0

Jeste li uplatili aranžman za more ili planirate da se sunčate na predivnom lokalnom kupalištu? Gde god da idete, želećete da se dobro osećate u svojoj koži, a sa viškom kilograma to retko ko od nas može.

foto: promo
foto: promo


Pogledajte OVDE i OVDE kako da skinete salce sa stomaka, butina i zadnjice mnogo brže nego do sada i to bez iscrpljivanja.

 

Potrebno vam je nešto što topi naslage sa kritičnih zona, a ove stvarčice su upravo to – HELANKE i POJAS za mršavljenje SUPER FIT! Kako „rade“? Materijal od kog su napravljeni, neotex, čini da se u predelu stomaka, butina i zadnjice znojite više nego inače, te se samim tim neželjeni višak brže topi. Kilogrami nestaju brže, ne mučite se kao inače, a vaše telo izgleda sve bolje iz dana u dan. A danas se OVDE/OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po SNIŽENOJ CENI!

 

Helanke su do kolena i idealne su za sve one koji žele da skinu naslage sa butina, bokova i zadnjice. Mogu se nositi same ili ispod odeće. Sasvim je dovoljno nositi ih 2 do 3 sata u toku dana dok ste fizički aktivni (ako ne trenirate, onda bar dok šetate, dok sređujete kuću i slično). Cena helanki je samo 950 rsd!

 

foto: promo

 

Pojas je za one koji žele da skinu stomak. On topi naslage u ovom delu i istovremeno blago steže stomak i zbog toga nemate osećaj da vam „ispada“ iz odeće. Skoro je potpuno neprimetan ispod odeće, pa ga možete nositi čak i dok ste na poslu, a njegova cena je samo 720 rsd!

foto: promo

Iskoristite veliki POPUST i poručite odmah svoje SUPER FIT helanke i pojas po super ceni OVDE/OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

 

makonda-tracker