nisu znale u šta se upuštaju

Lekari je NAJSTROŽE zabranili zbog kobnih posledica: Dve devojke isprobale dijetu Viktorijinih anđela, evo šta im se desilo nakon samo 3 dana (VIDEO)

0
Modeli "Victoria Secret" uvek ostavljaju bez daha svojim izgledom i vitkim strukom kada predstavljaju nove kolekcije na spektakularnim performansima o kojima pišu svi svetski mediji, ali malo ko zna da se iza njihovog izgleda krije stroga i neizdrživa dijeta
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularne Jutjuberke Kandans i Mišel odlučile su da probaju njihovu devetodnevnu dijetu kako bi uvidele da li zaista "lepota boli"...

 

One su u videu pokazale šta jedu popularni Anđeli prije šoua. Dijeta je poprilično rigorozna jer pred kraj uključuje samo unošenje tečnosti, a poznati dijetetičari rekli su kako nikome ne bi preporučili ovu dijetu.

 

Otkriveno: Ovo je mračna strana Viktorijinih anđela

 

Najgori deo dijete otkrila je Adriana Lima još 2011. godine. Ona devet dana pije samo proteinske šejkove napravljene od jaja u prahu i tri litra vode, a 12 sati pre šoua ne konzumira ništa i ne pije vodu.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

"Nikakva tečnost nije dozvoljena, tako da možete izgubiti 3,6 kilograma od te dijete", kazala je Lima tada.

 

Prvog dana se jedu belanca, narandže i jogurt, a ostalih dana pre tečnih obroka, salate, biljke, i pilećih prsa, ribu i žitarice. Pije se mnogo tečnosti i vežba dva puta dnevno.

 

Kandans je bila nekoliko dana na dijeti. Drugog dana je već bila umorna od treninga, a trećeg dana je bila poprilično lošeg raspoloženja jer je bila gladna.

 

Otrkivamo trik Viktorijinih anđela: U 3 koraka do savršenih uvojaka (FOTO + VIDEO)

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

"Dijeta je užasna i ne bih je preporučila ni mojim najgorim neprijateljima", kazala je.

 

Obe su istakle kako su prvi dani dijete zdravi, ali da su dani bazirani na tečnosti borba za preživljavanje.

 

Nakon dijete su imale problema sa snom i raspoloženjem.

 

Ove namirnice Viktorijini anđeli nikada ne jedu!

 

 

makonda-tracker