sedmodnevni plan

Nakon dva meseca restriktivne ishrane došla sam do savršene linije: Ova DIJETA je TAJNA USPEHA Indire Radić (FOTO)

0
Svojom transformacijom pokorila je sve društvene mreže, a sada znamo i kako!
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kada se pojavila u svom novom spotu, osim novog imidža indira radić je pokazala i novu figuru na kojoj bi joj pozavidele mnoge dame.

 

Svesna pritiska koji joj nosi popularnost, poznata pevačica uvek vodi računa o svom izgledu, te često menja svoj način ishrane, a ne krije ni da se redovno konsoliduje sa nutricionistom.

 

 

A post shared by INDIRA RADIC (@radicindira) on

 

Sudeći po savršenom izgledu, Indira Radić je ovoga puta pronašla idealnu kombinaciju, te je rešila da ovaj plan otkrije svima.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Instagram

 

Naime, njena tajna dobrog izgleda ne leži u odricanju i gladovanju, već u zdravoj ishrani koja se bazira na svežim namirnicama i kuvanoj hrani koja će vas dovoljno zasititi.

 

Ono što je najbolje u svemu, je što vam ovakav program omogućuje jedan dan kada možete uživati u hrani koju volite, tako da nećete osećati potrebu ni za čim.

 

Prezadovoljna rezultatima, Indira Radić je svoj plan podelila sa svojim mnogobrojnim obožavateljima. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 


 

Kad moj nutricionista pošalje jelovnik...šta reci.. osim uživati u svom izgledu, sa kojim sam nakon dva meseca restriktivne ishrane

 

A post shared by INDIRA RADIC (@radicindira) on

 

Ukoliko sami želite da se okušate u ovakvom poduhvatu, savetujemo vam da se posavetujete sa lekarom  ili nutricionistom. 

 

makonda-tracker