pokušajte

Njujorška dijeta osvaja svet: Ovaj režim ishrane obećava čak 12 centimetara manje u struku

0
Dijeta se temelji na hrani koja je bogata proteinima i ugljenim hidratima i podeljena je u tri faze.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sa ovim režimom dobićete odlične rezultate u kratkom vremenskom roku, a ovu popularnu dijetu osmislio je poznati trener Dejvid Kirš i brzo je postala veoma rasprostranjena, jer obećava gubitak od oko 6 kg i čak 12 centimetara u struku, piše Elle.rs.

 

Prva faza 

 

U prve dve nedelje ishrana se bazira na pečurakama, belancima, orasima, lososu, povrću sa niskim sadržajem skroba i proteinima. Ne smete da pijete alkohol i zabranjeni su mlečni proizvodi, kafa, voće, masti…

Dozvoljeno je da unesete 800 – 1000 kalorija dnevno.

 

Budite u top formi: Ovih 7 namirnica su najbolji sagorevači masti

 

Druga faza

 

Druga faza traje dve nedelje i u osnovi je ista kao i prva, osim što možete jesti obroke od ugljenih hidrata kao što su mahunarke, slatki krompir, voće, itd. U ovoj fazi dozvoljeno je da unesete 900 do 1.000 kalorija dnevno.

 

Treća faza

 

U ovoj fazi postepeno dodajete i hranu koja je zabranjena u ranijim fazama. Tokom dijete se preporučuju redovne vežbe i bavljenje fizičkom aktivnošću.

 

Ne, 90% žena na svetu nije zgodnije od vas - samo umeju da poziraju: Evo kako nas društvene mreže LAŽU (FOTO)

Najbolje je da radite vežbe za sve grupe mišića, trčite ili preskačete konopac oko 45 minuta dnevno. Ishrana bogata proteinima u kombinaciji sa fizičkim aktivnostima je odlična kombinacija za sagorevanje masti.

makonda-tracker