BRZA I LAKA PRIPREMA

NAKON 24 SATA VIDLJIVI REZULTATI: Čaj za mršavljenje za kojim su svi poludeli pravi se za TILI ČAS - potrebna su vam samo TRI SASTOJKA! (RECEPT)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Dušan

28-12-2018 15:11h
„S obzirom da osećam da se ljudi razlikuju, ne smatram logičnim da oni treba da jedu istu hranu. Postalo mi je jasno da je jedini pravi način da se održi zdravlje ili izleči bolest prilagođavanje pojedinačnim zahtevima čoveka, jer svaku osobu karakteriše jedinstveno telo sa različitim snagama, slabostima i zahtevima u ishrani.“ - dr Džejms D’Adamo

Puno pozdrava,
Pojačaj Ljubav ǀ Volume up the Love

Slavica nikolic

14-02-2019 07:39h
Za ovaj caj vrlo je delotvoran.ja sam kupila nutrifix velika glupost,laz.ni grama nisam oslabila,nikakve reakcije.bacanje para.

nenad kg

18-04-2019 21:57h
Mnogo sporo se skida kilaza,caj pijem vec 3 nedelje ,mozda sam skinuo 3 kg,jedem razani hleb,izbacio sam slatkise i meso,osim ribe i piletine

zure

24-04-2019 10:01h
@nenad kg
Druže probaj LCHF ishrana sa ovim čajem,čudo čini veruj mi,a nisi gladan.
Imaš na netu šta sve smeš da jedeš a šta nikako.Pozdrav!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: