Opaka borba

Smršala 75 kilograma da bi mogla da živi: Količina holesterola toliko velika da joj je pretio infarkt (FOTO)

0
Danijel Dani Duran više od 30 godina borila se s viškom kilograma. Kada joj je doktor rekao da će dobiti infarkt u roku od godinu dana ako ne smrša, shvatila je da mora odmah da promeni životne navike...
foto: Instagram
foto: Instagram
Danijel
 

A photo posted by Danyeil Durrant (@danyeild) on


Dani

Sećam se da sam bila toliko gladna da bih krišom unosila hranu u kuću. Tada je počela moja nezdrava veza s hranom", ispričala je za strani magazin.

Svaki put kada sam bila na dijeti, a to je bilo često, provela bih ceo vikend konzumirajući zabranjenu hranu i verovatno nakupila još 3 do 5 kilograma pre nego što sam uopšte započela s mršavljenjem. Isprobala sam sve – tablete, šejkove, injekcije, gladovanje.

Preživljavala sam na 600 kalorija dnevno 6 meseci. Svaki put izgubila bih 20 do 30 kilograma, prestala s dijetom i vratila svaki kilogram", rekla je Dani o svojim iskustvima s dijetama.

Opra Vinfri otkrila kako je drastično smršala: Ovako sam izgubila 15 kilograma

 

A photo posted by Danyeil Durrant (@danyeild) on


Nisam izlazila napolje, provodila sam previše dana ispred televizora i jela čips. Sve vreme kilogrami su me fizički sprečavali da živim.

Nisam mogla da podignem svoje telo iz kade, plaćala sam avionske karte za prvi razred jer nisam stala u sedište ekonomske klase, u restoranima sam morala da molim za poseban sto jer sam bila prevelika za separe.

Ali niko nikada ništa nije govorio o mojoj težini, čak ni ja. Bila sam slon u sobi. Jednom sam bila na večeri kod mame i stolica se slomila zbog moje težina. Mama i ja histerično smo se smejale dok sam bespomoćno ležala na podu, ali ja sam se smejala samo da bih sprečila suze."

Tada sam shvatila da samu sebe polako ubijam", rekla je Dani.

 

A photo posted by Danyeil Durrant (@danyeild) on

Moja kolena su bila u tako lošem stanju da nisam mogla da hodam nekoliko koraka bez bola i zato sam morala da pronađem drugu opciju za fizičku aktivnost. Učlanila sam se u teretanu i vežbala nakon posla. U početku sam mogla da izdržim samo 10 minuta na traci za trčanje. Jedva bih se popela na bicikl, ali provela bih 10 do 15 minuta na njemu", ispričala je.Adel otkrila tajnu kako je zaista smršala!
 

A photo posted by Danyeil Durrant (@danyeild) on


"Get Down with Dani"

Više ne nalazim sreću u kesici čipsa. Svako jutro ustajem s pticama, spremna da živim život od kojeg sam se predugo suzdržavala", zaključila je Dani.

makonda-tracker