imao je cilj

JEDVA JE DOLAZIO DO DAHA, A SANJAO JE DA JEDE KREMPITU: Zoran Pajić otkriva kako je smršao 20 kilograma za 6 meseci!

0

Glumac je morao da se odrekle svih poslastica i brze hrane.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Poznati glumac Zoran Pajić priznaje da mu je teško palo da se odrekle namirnica koje obožava, ali je volja bila jaka od toga, te je za samo šest meseci smršao 20 kilograma.

 

"Sve što volim da jedem, ne smem! Najviše mi nedostaje pica, koju nisam jeo sigurno godinu i po. Za dva leta pojeo sam samo tri sladoleda, koji takođe obožavam, muka živa. Fale mi razni sosevi, majonezi, senfovi, urnebes salata, testenine, vruća pogača, kajmak, punjena pljeskavica, ma ne smem više ni da nabrajam. Često sanjam kako jedem krempitu, pa me čak i zbog toga grize savest "- priča glumac.

 

Glumac ističe da je trenutak kada je zapravo odlučio da mora da se pozabavi kilažom, jeste onaj kada je u jednoj od scena u seriji "Istine i laži", video svoj stomak u prvom planu.

 

foto: Zorana Jevtić

"Za potrebe jedne scene sam morao da skinem košulju i ispod majice mi je ispala stomačina. Dok sam to gledao, rekao sam sebi: ,,E sad je dosta!" Osim toga, nisam mogao da obujem cipele a da prethodno ne sednem, a u toku igranja predstave jedva sam dolazio do daha" - kaže glumac.

 

Angažovao je personalnog trenera i krenuo u akciju.

 

"Imao sam 105 kilograma, posle šest meseci sam spao na 85. Dakle, izgubio sam 20 kilograma. Trener je sve vreme brinuo o mojoj ishrani i vežbama. Ukoliko samo mršavite, postoji mogućnost da se telo opusti, a u licu da izgledate ispijeno. Zbog toga mi je bilo važno da, uz stručno lice, vežbam i zdravo mršavim "- objašnjava Zoran i dodaje da sada ima idealnu kilažu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker