jednostavno i lako

FORMULA ZA SAVRŠENU LINIJU: Blejk Lajvli otkrila TAJNU idealne figure - odrekla se samo OVE DVE NAMIRNICE!

0

I dok mnogi misle da se nakon trudnoće moraju oprostiti od svog nekadašnjeg tela, Blejk Lajvli je svojim primerom pokazala suprotno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je iznela tri trudnoće, šarmantna glumica Blejk Lajvli može se pohvaliti perfektnom figurom koju je uspela da dovede do savršenstva pridržavajući se nekoliko jednostavnih pravila.

- Nikada nisam bila u boljoj formi. Kad rodite, jako ste srećni, a onda kažete: 'Zbogom nekadašnje telo'. Osećate da se nikada nećete vratiti, ali zapravo možete! To je za mene bilo tako ohrabrujuće - rekla je jednom prilikom glumica koja je rodila tri devojčice - šestogodišnju Džejms, Ines koja će uskoro proslaviti četvrti rođendan i jednogodišnju Beti.

 

U formu života dovela se kombinacijom vežbi i ishrane.

 

- Nisam jela gluten i soju koju nije nimalo lako izbaciti iz ishrane. Soje zapravo ima u svakom proizvodu, čak i onima koji se reklamiraju da su najzdraviji - požalila se glumica, ali u tome svemu ima jedna srećna okolnost. Lajvli nije morala da se odrekne slatkog.

 

- Ja sam mogla da jedem šećer, ali sve umereno. Treba telu dati samo balans proteina, ugljenih hidrata i puno, puno povrća - dodala je.


 

 

makonda-tracker