motivacija

Posle porođaja sam izgubla 58 kilograma: Neverovatna priča jedne mame (FOTO)

0

Kesidi Rejkens ima 26 godina i lični je trener koji živi u Vajomingu. Nakon prvog porođaja smršala je čak 58 kilograma, a transformaciju zabeležila je na Instagram profilu

foto: Instagram
foto: Instagram

Kilogrami u trudnoći se lako dobijaju, a teško gube. To najbolje zna dvadesetšestogodišnja Kesidi koja se znatno ugojila u prvoj trudnoći imala je neverovatnih 118 kilograma.

 

Znala je da mora nešto da učini, a nakon 18  meseci smršala je 58 kilograma.

 

1. Pila je mnogo vode

- Prestala sam da izmišljam razloge i počela sam da pijem tri i po litra vode na dan - otkriva Kesidi. To je otprilike 16 čaša vode svakoga dana, ili duplo više od onoga što stručnjaci preporučuju.

 

Ishrana mame koja je smršala 16 kg za 28 dana: Ničeg se nisam odricala, čak ni pice

 

2. Jela je nemasnu hranu
Kesidi tvrdi da nije bila na dijeti, već da je jela jednostavnu hranu poput nemasne piletine, tune, ćuretine, voća, povrća i celozrnih žitarica.

- Da sam držala dijetu, verojatno ne bih uspela. Ipak, odlučila sam u potpunosti da promijenim svoje prehrambene navike. Tu i tamo bih zgrešila s nekim masnim ili slatkim zalogajem, ali se nisam zbog toga opterećivala.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on

3. Nije brojala kalorije
S brojanjem kalorija bih možda ranije došla do svojeg cilja, ali mi je to bio preveliki stres. Trudila sam se da jedem zdravije, a ne manje.

 

4. Vežbala je svake nedelje
Čak i kada joj se nije išlo u teretanu, Kesidi nije odustajala od svojeg plana. Pet put nedeljno vežba, što joj je pomoglo da istopi kilograme, ali i da oblikuje figuru.

 

Odbijala je verenički prsten dok nije smršala 60 kilograma: Priča o devojci koja je hrani morala da kaže ne, da bi partneru rekla DA (FOTO)

 

- Isprva nije lako. Gledaš u vagu, ne vidiš promene i pitaš se zašto se mučiš. Ali kad počneš da vidiš rezultate, to postane svojevrsna zaisnost. Želiš da nastaviš sa napretkom.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

 

A post shared by KASSIDY RIEKENS (@dilla7) on

 

Vežbanje je joj se toliko svidelo da je odlučila da položi kurs za ličnog trenera, a danas ponosna mama tako zarađuje za život.

 

Smršala je 100 kilograma i pohvalila se rezultatom: Umesto pohvala i pozitivnih komentara, suočila se sa zavišću i zlobom (FOTO)

 

5. Beležila je razvoj svog uspeha
Da bi se dodatno motivisala, Kesidi je otvorila Instagram profil gde je objavljivala fotografije svog tela, ali i beležila razvoj svog uspeha.

Ono što moji pratitelji na Instagramu možda ne razumiju jeste da i oni motivišu mene. Kad se izložiš pogledima i komentarima hiljadama ljudi, želiš da daš sve što možeš kako bi bio svoja najbolja verzija.

makonda-tracker