Nisu se ni nadali ovakvom uspehu

Nova internet senzacija: Caca i Uki - prijateljstvo i luda zabava osvojili Srbiju (FOTO, VIDEO)

0

Koliko su kreativnost i snažna želja za radom na različitim projektima primamljivi glumcima u Srbiji jasno pokazuje dvojac iz kratkih ali viralnih snimaka "Caca i Uki". Na ovaj način, Slavica Ljujić i Uroš Milojević zakoračili su ka velikom uspehu, pokupivši simpatije javnosti za tili čas temama kojima se bave.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Mladi glumac Uroš Milojević glumu je završio u klasi profesora Milana Plećaša na Fakultetu umetnosti u Prištini, a master u klasi Aleksandra Đinđića. Rodom iz Niša, veliki poštovalac lika i dela poznate glumice Vesne Trivalić verovatno vam je privukao pažnju ulogom u predstavi "Crvena: Samoubistvo nacije" po tekstu Milene Minje Bogavac, a u režiji Vojkana Arsića.

 

1 / 3 Foto: Youtube screenshot

 

Njegov autorski master projekat "Glumac sam glumac SAM glumac" po tekstu Zijaha A. Sokolovića na poseban način predstavlja njegovu ličnu priču, gde on zapravo publiku pita - gde je pozorište danas? Svima koji su imali prilike da posete, ovaj projekat veoma se dopao.

 

Od šale do internet senzacije: Kako su Jovanovići postali najduhovitija porodica (VIDEO)

 

Njegova prijateljica i koleginica glumica Slavica Ljujić glumu završila u Novom Sadu, u klasi profesora Petra Banićevića. Razgovori Cace i Ukija, kaže, nastali su spontano, bez ikakvog plana i ideje za budućnost.

 

A post shared by Uroš Milojević (@uros.milojevic) on

Iskreno, nismo razmišljali o tome koliko će i da li će ljudi (ovako) pozitivno reagovati na nas... Ruku na srce, obezbedili smo sebi zavidan broj snimajućih dana", kaže Slavica.

 

A post shared by Uroš Milojević (@uros.milojevic) on

 

makonda-tracker