Zasmejali čitav svet

Najluđi lajv na BBC-ju ikada: Deca i dadilja utrčali u politički TV program! (VIDEO)

0
Ne postoji nijedna ozbiljna tema koju deca ne mogu da učine zabavnom! Tako su i deca priznatog svetskog politikologa njegovu analizu zbog korupcionaškog skandala učinila svetski poznatom, ali ne na onaj ozbiljan način.
foto: Youtube printscreen
foto: Youtube printscreen

Politikolog Rober E. Keli i njegova analiza opoziva južnokorejske predsednice Park Geun Hje zbog korupcionaškog skandala, o kojoj je iz svog doma pričao uživo u program BBC-ja, postala je nadaleko poznata, ali ne zbog onoga što je rekao, već zbog - njegove dece koja su ponosno ušetala u "lajv", piše Yumama.

 

Dok se iz svog doma javljao uživo u program BBC, putem web-kamere, u sobu je ponosno ušetala njegova starija ćerka, i stala pored njega. Iako je i to neočekivano i već dovoljno smešno, tu nije bio kraj ovog neobičnog uključenja. Iza leđa uavženog politikologa, kroz vrata koja su ostala otvorena, ''dovozala'' se i beba u dupku.

 

Fotografije najmlađe manekenke su vas očarale, a sada je spremila novo iznenađenje: Praznični specijal malene Ruskinje

 

Kao ''šlag na tortu'', i kao faktor iznenađenja, u sobu je bukvalno ''uletela'' i jedna žena, verovatno dadilja, koja je pokušala da ''popravi'' stvar i doslovno odvukla decu iz sobe.

 

Način na koji je to uradila, napravio je od ovog uključenja snimak koji "trese" društvene mreže. Komentari na reakcije oca i dadilje su različiti, ali niko nije ostao ravnodušan, a ogromnu većinu ovo urnebesno uključenje je nasmejalo do suza.


Sa sajta Yumama pročitajte i:

 

Jovana Pajić o odnosu svojih mezimica: Helena voli Đinu do grubosti (FOTO)

 

Tatina poruka posramila sve koji osuđuju dečje napade besa: Ne, vi ne svedočite nečemu što se zove loše roditeljstvo (FOTO)

 

Jelena Đoković uputila moćnu poruku roditeljima: Mnogo posla nas čeka, mi našu decu moramo da podižemo drugačije (VIDEO)

 

Rupa u išaranom zidu, lepljiv pod, previše pitanja: 10 razloga zbog čega me izluđuje moj dvogodišnjak

 

10 dečjih imena koje možemo da pozajmimo od holivudskih mama i tata

makonda-tracker