Više se i ne opire

Ima 66 godina, a preko 6000 dana svog života proveo je u zatvoru: Čovek koji policijski auto sada već naziva sopstvenim prevozom (VIDEO)

0
Upoznajte Erla Henrija, verovatno najhapšenijeg čoveka na celom svetu. On živi u Kentakiju, i najčešće je viđen kako u alkoholisanom stanju peva, igra, sve to kako bi skupio pare za svoje sledeće piće... A zašto ga hapse?
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Erl Henri prvi put je uhapšen 1970. godine. Već 2008. dogurao je do svog jubilarnog 1000. hapšenja. Skoro svaki put to je isti razlog – alkohol.

 

U ovom gradu već ga svi znaju. Najčešće ga viđaju u alkoholisanom stanju kako peva, a ume i da zaigra i sve to kako bi skupio pare za svoje sledeće piće. Kada se napravi računica Erl je proveo više od 6000 dana svog života u zatvoru, a posle nekog vremena prestao je i da se opire hapšenjima.

 

Stanovnici ovog američkog grada mogu, na svaka 2 do 3 dana prisustvovati situaciji gde on mirno ulazi u kola, a na saslušanjima se u roku od 5 minuta izjašnjava krivim.

 

Čik prestanite da gledate njene fotografije: Ova beba je od mame i bake nasledila nešto o čemu danas priča ceo svet! (FOTO)

 

Zanimljiva je i jedna od brojnih anegdota koju prenosi CNN, u kojima Erl ima glavnu ulogu. Naime, komandant Daglas Hurt prepričava kako je jednom video ovog, sada već poznatog, 66-ogodišnjaka da jede sendvič u jednom kafiću, priča viceve i igra za pare.

U jednom trenutku smo izašli, a on je rekao da mora negde da ode i pogledao okolo kao da nekog traži. Sledeće čega se sećam je da policijska kola prolaze pored nas, a Henri govori 'Pa... evo mi ga prevoz', uzima nečije piće iz ruke i gađa kola", kaže komandant.

 

makonda-tracker