Mlada koja je srušila Instagram

Napornih 365 dana rada na JEDNOJ venčanici: Lepotica koja je ponela ovu toaletu zaustavlja srce! (FOTO, VIDEO)

1
Svaka buduća mlada se zasigurno susrela sa ovim problemom - nije postojala venčanica koja odgovara njenoj ličnosti, koja joj je najlepša, koja je "ona prava". Međutim, malo koja buduća mlada bi se upustila u mukotrpan proces izrade venčanice, koji je trajao godinu dana. Ipak, vredelo je...
foto: Instagram
foto: Instagram

Dana Voli Zajat iz Libana ponosna je vlasnica venčanice koja zaustavlja dah! Za saradnju obratila jednom libanskom brendu čiji su joj ljudi izašli u susret i punih 365 dana radili na venčanici. Samo ručno našivanje bisera i perli trajalo dva meseca.

 

A photo posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

Venčanje koje su svi potajno priželjkivali: U ovoj venčanici je kontroverzna mlada izgovorila sudbonosno DA (FOTO)

 

Ona je čitav proces zabeležila i objavia na Instagramu, a kada je venčanica konačno bila gotova - postala je najveći modni hit! Ova venčanica se ljudima toliko dopala da je njen heštag #doonieandsamer postao veoma popularan i trenutno ima preko 700 objava.

 

A photo posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

Lepotica iz Libana je inače pored venčanice za najmagičnije veče u životu imala spremne još dve haljine, ali ni jedna ne može da se poredi sa bogato ukrašenom toaletom koja je pored mlade svakako bila prava zvezda večeri.

 

A video posted by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

 

makonda-tracker