oprez!

Ako u kući imate ovu SLIKU odmah je izbacite: Jeziva priča potkrepljena ISTINITIM dokazima (FOTO, VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

cica maca

01-09-2016 10:51h
I ja imam slicnu sliku decaka koji place al se nista ne desava a imam jedugo

Anonimno

04-09-2016 11:42h
Ne znam da li je tekst istinit ili je u pitanju mit, ali znam da sam se kao mala uvek osecalq lose kada bih videla ovu sliku. Osecala sam uzasnu tugu i strah od siromastva.
Moj ujak je bolovao od leukemije i svoje poslednje dane provodio je u sobi u kojoj se nalazila bas takva kopija slike kao i slika devojcice koja isto tako tuzno gleda i place.
Na zalost,posle duge i teske borbe,preminuo je, a sin i kcerka su ostali bez oca kao mali, tuzni i nemocni bas kao deca sa slika.
Nesto postoji ili je to samo slucajnos t urezana u mom malom decjem mozgu.

istina

04-09-2016 22:37h
da i ja imam ovu sliku u kuci koja na zalost vise nije moja jer je uzeta na licitaciji, slika jos stoji unutra!

aleks

07-09-2016 19:34h
slika devojcice koja place je ostala neostecena u zemljotresu pre par godina u kuci a sve okolo je bilo u haosu 7 stepeni rihtera slika je odvratna kad sada malo bolje pogledam
istina...

07-09-2016 20:04h
zasto mrste umetnos u religiske price

Perper

13-11-2017 22:20h
Ne razumem ljude koji na svoje zidove kace slike tuzne, uplakane dece. Ma koliko njihovi autori bili poznati. Kako mogu da gledaju to svaki dan? Ni dok smo bili super srecna porodica nisam volela da vidim tako tuzne slike,a sada kada se moje dete leci od leukemije jos i manje. Dosta je tuge u stvarnom zivotu....

Psihosomatski

09-02-2018 00:49h
Slika ima direktan uticaj na to kako se osećamo. Ko može da gleda ovakvu sliku svaki dan i da ostane normalan i dobro raspoložen.

kako da ne

09-02-2018 11:12h
Mislim da je ovo sto sam procitala najobicnija glupost.

SOKO

11-05-2018 12:01h
Takvu sliku sam poklonio mom sefu , sad samo cekam sta ce se desiti !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: