Iznenadiće vas

O ovoj debeljuci bruji internet: Evo zbog čega ponosno nosim majice iznad pupka (FOTO)

0
Popularna američka blogerka je nedavno šokirala čitav svet otkrivši da za majice ispod pupka ne treba samo savršena linija, već nešto drugo.
foto: Instagram
foto: Instagram
Maui Bigelou
Phat Girl Fresh Crop Top & Big Bellies: I Wear What I Want, Even At A Size 24 Topići i veliki stomaci: Nosim šta želim iako sam konfekcijski broj 52 The Curvy Fashionista

Razmažena Ukrajinka deli neobične savete: Bolje je trošiti novac na kozmetiku nego na hranu (FOTO)


 

A photo posted by Maui Bigelow (@phat_girl_fresh) on


plus size

Smeta mi što se žene ograničavaju u modnom smislu s obzirom na tuđe standarde, čak i plus-size manekenke", istakla je Maui i dodala:

Apsurdno je da se lepota označava veličinom. Veličina samo određuje koju odeću kupuješ i ništa više. Ono što osobu čini lepom ne ogleda se samo u njenoj spoljašnjosti, već i kvalitetima koje skriva u sebi."

Ko je Kirbi Džener: Davno izgubljeni blizanac Kendal Džener takođe hara svetskim modnim pistama? (FOTO)

Dok sam čitala komentare obuzela me tuga. Ne zato što su negativno govorili o meni, već zato što će mržnja koju šire možda da utiče na žene koje sam ja želela da nadahnem da budu svoje", istakla je Phat Girl Fresh.

 

 

A photo posted by Maui Bigelow (@phat_girl_fresh) on

Moj savet glasi: zaboravite na ostale ljude. Nikad nećete uspeti da zadovoljite sve, šta god radili. Najvažnije je da se pogledate u ogledalo i da budete presrećni onime što vidite", zaključila je blogerka.

 

 

A photo posted by Maui Bigelow (@phat_girl_fresh) on

makonda-tracker