treba vam par sekundi

Šta prvo vidite — KROKODILA ili PTICU? Brzi test ličnosti koji govori dosta o tome kakva je vaša životna uloga

0

Test ličnosti sa krokodilom i pticom koji otkriva mnogo o vama

test ličnosti: koju životinju prvo vidite?
test ličnosti: koju životinju prvo vidite?foto: YOURTANGO/PRINTSCREEN

Test ličnosti koji otkriva kako se ophodite prema problemima u svom životu — pogledajte sliku i odgovorite koju ste životinju prvo videli...

 

Testom ličnosti možemo da saznamo da li nam više uloga odgovara, kako da se nosimo sa određenim problemima, da li smo mi ti koji diktiramo uslove ili se osećamo sigurnije u ulozi osobe koja prati ta uputstva, piše Sensa.

 

Pažljivo pogledajte sliku i odgovorite na pitanje šta ste prvo primetili — dva krokodila ili pticu raširenih krila?

 

test ličnosti: koju životinju prvo vidite?
test ličnosti: koju životinju prvo vidite?foto: YOURTANGO/PRINTSCREEN

Ako ste prvi put videli dva krokodila...

 

Ako ste prvi put videli dva krokodila okrenuta jedan prema drugom, to znači da volite da kontrolišete sve u svom životu i da budete na čelu svake odluke. Vi ste rođeni vođa i volite da budete osoba koja usmerava ljude gde da idu i šta da rade jer ne volite da primate naređenja od drugih.

 

Ako ste prvi put videli pticu raširenih krila...

 

Međutim, ako ste videli pticu raširenih krila u žutom prostoru, to znači da vam je udobnije da sedite u zadnjem delu automobila i pustite da vam drugi govore šta treba da radite. To ne znači da niste dobar vođa ili da nemate baš dobre liderske veštine, to samo znači da ste mnogo bolji u obavljanju poslova kada vam se tačno kaže šta da radite.

 

Ako ste videli i krokodila i pticu...

 

Ako ste videli obe slike, to znači da ste u stanju da se prilagodite situaciji i da postupite u skladu sa tim. Nije bitno ko je glavni ili ko treba da usmerava šta da radite, bez obzira na okolnosti, uradićete dobar posao jer dobrobit drugih stavljate na prvo mesto.

 

BONUS VIDEO:

 

 

makonda-tracker