raršahov test

Šta prvo vidite na slici? Test ličnosti koji za par sekundi pokazuje kako se ophodite prema prijateljima i ljubavima

0

Za vas pričaju da ste ovakvi ili onakvi... Ovaj test ličnosti pokazuje kakvi ste prema drugim ljudima. 

Za svega par sekundi ovaj test ličnosti će pokazati kakvi ste prema vašim ljubavima i simpatijama, kao i prema prijateljima
Za svega par sekundi ovaj test ličnosti će pokazati kakvi ste prema vašim ljubavima i simpatijama, kao i prema prijateljima foto: Shutterstock/Gustavo Frazao

U pitanju je psihološki test Hermana Roršaha, koji može vrlo lako da vam pokaže kakva ste vi ličnost, barem u nekim poljima.

 

Potrebno je da se zagledate u ovu sliku i ono što prvo vidite, posle svega nekoliko sekundi, će vam otkriti neke vaše sklonosti. 

 

Dakle, za početak, dobro pogledajte ovu mrlju. 

 

E, sada, hajde da pogledamo i napravimo analizu onogo što se vi videli. 

 


 

DVE OSOBE

 

Ukoliko vidite dve osobe, zavisi da li su okrenute jedna prema drugoj ili jedna od druge. Ako su okrenute jedna prema drugoj, vi zaiste cenite vaše prijatelje i osobe sa kojima ste u vezi. No, ako je suprotno, onda uglavnom gledate na drugu stranu i ne može se reći da ste verni.

 

OBLAK DIMA

 

Ako vidite oblak dima, onda zavisi na šta prvo pomislite kada vidite dim. Da li vam je prva pomisao nešto senzualno ili neki požar koji "guta" sve pred sobom. Tu vam leži i odgovor. 

 

LEPTIR

 

Ako leptir kojeg vidite ima raširena krila, onda je ste i vi osoba koja živi raširenih ruku za sve. Bilo da su to novi prijatelji ili nove ljubavi.

 

SLEPI MIŠ

 

Ukoliko vidite zaštini znak strip junaka Betmena, vrlo je moguće da se osećate uplašeno. To će se svakako primetiti u vašem odnosu sa ljudima, bilo da su oni vaši prijatelji, a pogotovo ako su simpatije. I posebno ako bi trebalo tek da napravite prvi korak.

 

ŽIVOTINJE

 

Ukoliko vidite divlju životinju koja je u borbi, moguće je da vi u stvari gajite nepoverenje prema ljudima, bilo da su vam emotivni partneri ili prijatelji. To možda znači da ste se ranije opekli.


 

 

makonda-tracker