kako biste vi glasali?

POGAĐATE LI KOJA NACIJA JE NA VRHU? Ovako izgledaju liste naj(ne)privlačnijih žena na planeti

1

Najmanje atraktivne su, po ovoj listi, Nemice, ali ko je najprivlačniji?

foto: Shutterstock

Ako pitate muškarce, mnogi od njih će vam reći da su Ruskinje najlepše žene na svetu, ali situacija na "zvaničnoj" listi je malo drugačija. Naime, sajt beautifulpeople.com iz Los Anđelesa, koja odobrava pristup samo atraktivnim ljudima, tvrdi da su Irci najmanje privlačni muškarci, dok među damama na listi najneprivlačnijih vladaju Nemice, piše Mondo.


Sigurni smo da se Hajdi Klum, recimo, ne bi složila sa tim.

 

Elem, ova lista sastavljena je na osnovu toga kolikom procentu pripadnika jedne nacije je dozvoljen pristup aplikaciji beautifulpeople.com, a u skladu sa tim, najlepšim su proglašene Norvežanke, a među muškarcima – Šveđani.

Iza Norvežanki, odmah su se našle Šveđanke, Islanđanke, Brazilke, Argentinke, Irkinje, Francuskinje, Amerikanke, Kanađanke i Italijanke.

 

Ruskinje su tek na 11. mestu, a kada je reč o najmanje privlačnim damama, to su Nemice, Turkinje, Kineskinje, Korejke i Indijke.

 

foto: Shutterstock

Srpkinja nema na ovoj listi najlepših, ali ni najružnijih – da li to znači da ne ispunjavamo kriterijume ili jednostavno nismo ni uzeti u obzir, ne zna se.
Kada je reč o muškarcima, posle Šveđana, na listi najlepših su Brazilci, Danci, Italijani, Portugalci, Argentinci, Norvežani, Španci, Amerikanci i Kanađani.

 

Najmanje privlačni su Irci, što se, na primer, Pirsu Brosnanu uopšte ne bi svidelo, a za njima slede Poljaci, Rusi, Britanci i Indijci.

 

 

makonda-tracker