kako vam izgleda?

UŠLA JE U GINISOVU KNJIGU REKORDA: Sindi Džekson imala je čak 47 plastičih operacija i potrošila je na njih 60.000 evra

0

Želi Barbi izgled po svaku cenu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sindi Džekson (64) upisana je u Ginisovu knjigu svetskih rekorda kao osoba koja je imala najviše plastičnih operacija - čak 47, a na njih je potrošila oko 60.000 evra.

Od 1987. imala je 14 operacija, uključujući tri podizanja lica, dve operacije nosa, implantate u obrazima i korekciju podbratka. Podvrgnula se i nizu nekirurških zahvata, poput hemijskih pilinga i polutrajne šminke.

Sada se nada da će njen rekord preuzeti Rodrigo Alves, koji se proslavio kao ljudski Ken, a odnedavno želi postati Barbi.

“Ne mogu se setiti svih operacija. To je kao da nekoga pitate koliko su se puta šišali u poslednjih 30 godina. Više neću službeno objavljivati svoje operacije jer mi je dosta toga da sam poznata kao Barbi lutka. Ne želim biti uključena u takmičenje. Mislim da neki ljudi, poput Rodriga, odlaze na zahvate samo kako bi srušili rekord", izjavila je Sindi.

Tvrdi da je ona oduvijek ciljala na prirodni izgled i da nije zavisna od operacija.

"Za mene su sve operacije koje ne izgledaju prirodno neuspešne", dodala je.

Iskoristila je svoje iskustvo s kozmetičkim zahvatima kako bi savetovanjem pomogla drugima da ostvare što prirodnije rezultate, bez vidljivih ožiljaka i drugih tragova operacije.

makonda-tracker