DIVAN ILI...?

NEKI MU SE DIVE, DRUGI SU ZGROŽENI: Žena se porađala dva dana, a njen suprug je za to vreme radio nešto neverovatno (VIDEO)

0


Jedan bračni par ovih dana dobio je ogroman publicitet zbog nesvakidašnje scene prilikom dugog porođaja.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U videu koji kruži društvenim mrežama vidi se muškarac Kendal Kejver, koji stoji pored svoje trudne žene i okreće stranice knjige, a na svakoj strani je odštampao po jednu rečenicu.

 

Rečima na tim stranicama on pokušava da je ohrabri, ali i da je opusti, podsećajući se kako su se upoznali i zavoleli, ali i pišući o nekim anegdotama.

Kendal kaže da je njegova žena bila veoma nervozna pred porođaj, posebno zbog toga što je ranije imala pobačaj, pa je on želeo da joj nekako pomogne. Zbog toga je odlučio da joj napiše ovu knjigu i podseti je na teške situacije koje su prošli, uključujući i pobačaj, dodajući da je trebalo molitve i strpljenja da njihova veza procveta.

 

- Želeo sam da uradim nešto što bi joj skrenulo misli sa svega što se dešava, što će joj pomoći da se fokusira na disanje - kaže ovaj muškarac.

 

- Ti si moj najbolji prijatelj, moja srodna duša i posle nekoliko napinjanja, bićeš najneverovatnija majka koju je naša ćerka mogla da zamisli - napisao je u on u knjizi.

 

 

Video ima više od 2,5 miliona pregleda i deli se širom sveta.

 

Ljudi su uglavnom oduševljeni i kažu da im je ovo istopilo srce, ali naravno ima i onih koje je njegov gest razbesneo.

 

- Slatko, ali da je moj muž ovo uradio tokom mog, veoma dugog porođaja, verovatno bih ga izbacila kroz prozor - jedan je od komentara, dok drugi tvrde da je narcis koji je videom stavio sebe u prvi plan.

 

Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker