pogodite

U kojim zemljama žive najzgodniji muškarci na svetu: Poznata svetska putnica otkriva i kako se Srbi kotiraju na listi

0

Jedna od najpoznatijih svetskih travel blogerki, Glorija Atanmo, proputovala je pet kontinenata i 43 zemlje sveta, i napravila listu deset država u kojima žive najzgodniji muškarci na planeti. I Srbi su tu, naravno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

10. Kuba

Kod Kubanaca Gloriju je oduševila boja kože i očiju, uglavnom kovrdžava kosa, kao i zanimljive ličnosti koje se kriju iza ovog izgleda. "Bilo da vas zapričavaju na uglu ulice ili vam pokazuju svoje plesne pokrete, oni znaju put do ženskih srca", kaže ona. "Oni bi i ateiste uverili da ima Boga jer nas je blagoslovio Kubancima", zaključuje blogerka.

 

9. Grčka

I Grci su je osvojili tamnim tenom i bujnom tamnom kosom, ali je primetila i njihova često izvajana tela. "Grci su predivni i lagala bih kad bih rekla da

sam se tamo vraćala samo zbog ukusne hrane", tvrdi ona.

 

8. Maroko

"Ako vas još nije poljubio Marokanac, još niste živeli u potpunosti", kaže Glorija koju su Marokanci oduševili svojim očima koje često iscrtavaju kohlom. Uporedila ih je s neodoljivim Džonijem Depom u ulozi kapetana Džeka Speroua u Piratima s Kariba.

 

7. Izrael i Palestina

"Nije stvar u njihovim gustim bradama i toplom osmehu, nego u iskrenim rečima i strastvenom tonu", kaže ova avanturistkinja koja tvrdi da se u ovom delu sveta nalaze najintrigantniji tipovi lepote.

 

 

A post shared by Diego Barrueco (@diegobarrueco) on

6. Španija

Španci su je osvojili strastvenim plesom koji je uporedila s predigrom u odeći. "Jednom sam upoznala toliko zgodnog Španca, da sam, kad me pitao odakle sam, samo uzviknula svoje ime", ispričala je.

 

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

5. Italija

"Najveći dar od Boga Zemlji", opisala je zavodnike Italijane koji su je oduševili svojim samopouzdanjem i harizmom. "Oni će vas uvek tretirati kao kraljicu", tvrdi.

 

 

A post shared by @andresvelencoso on

4. Nemačka

Nemce opisuje kao muškarce pomalo strogog izgleda, ali tvrdi da je upravo to ono što ih čini neverojatno seksi bićima. "Imaju neverojatan rečnik i visoko su obrazovani", tvrdi i dodaje da su zbog toga još više seksi.

 

 

A post shared by LARS BURMEISTER (@lars_burmeister) on

3. Srbija

Srbi su je osvojili visinom, kao i licima koja "izgledaju kao da bi ih trebalo osigurati". Glorija kaže da su i Srpkinje veoma lepe žene, ali da su pravi slatkiš za oči Srbi. Tvrdi i da imaju odličan smisao za modu, ali i da je njihov naglasak veoma seksi.

 

2. Švedska

"Šveđani su poznati kao prezgodni manekeni, ali su u isto vreme jako stidljivi i skromni", opisuje ih Glorija. Osvojila ju je njihova svetla put, a kaže i da su nešto otvoreniji nakon koje čašice više.

 

1. Argentina

Pobednici su Argentinci, koji su najviše oduševili  iskusnu svetsku putnicu. "Latino strast pomešana s evropskom klasikom", opis je koji je dala Argentincima i dodala da se u ovom slučaju nije nimalo dvoumila - ovi momci jednostavno su bili na prvom mestu.

makonda-tracker