Aleksandra Janić novo lice FOX televizije

1
Audicija za nova lica televizije FOX, na koju se prijavilo čak 2.500 kandidata završena je, a voditeljski kadar koji će se uskoro predstaviti je odabran. Čast da prva od izabranih pojačanja probije led pripala je Aleksandri Janić, koja je u ponedeljak 19. jula

Aleksandra Janić je rođena 9. maja 1981. u Rumi. Završila je Pravni fakultet u Novom Sadu, gde je stekla i televizijsko iskustvo, prvo na TV Most  a zatim na RTV Vojvodina. Na najvećoj vojvođanskoj televiziji bila je jedno vreme deo zabavne redakcije u tročasovnoj emisiji Zabavna nedelja, a ubrzo je prešla u informativu gde je vodila vesti. Kako sama priznaje, prelazak u Beograd i posao na nacionalnoj televiziji bili su joj velika želja i cilj pa je, čim je dobila informaciju o audiciji za FOX-ova nova lica, poslala prijavu.

- Za konkurs sam saznala od koleginice u poslednjem trenutku, samo nekoliko dana pred kraj. Oduvek mi je bio san da radim na velikoj televiziji i to je počelo da se ostvaruje krajem juna kada su me pozvali i rekli da sam ušla u uži izbor – priseća se s osmehom ova dvadesetdevetogodišnja voditeljka, koja se odlično pokazala na probnim snimanjima i testovima, te tako dobila veliku šansu da bude deo uspešne i moderne srpske televizije.

- Svoju budućnost vidim na FOX-u. Bila bi mi velika čast da svoje ime i karijeru izgradim na ovoj televiziji, koja je nova, moderna, a opet jednostavna i samim tim idealna za profesionalni rad – kaže Aleksandra Janić.

 

TAGOVI: TV Fox
makonda-tracker