Dan D i Edo Maajka premijerno na MTV-ju

0
Novi spot slovenačke grupe Dan D Moj problem i poznatog hip hopera Edo Maajke Ove godine premijerno na MTV kanalu u ponedeljak, 19. jula u 20 časova.

Od ponedeljka, 19. jula u 20 časova, pa narednih sedam dana imaćete priliku da premijeno pogledate nove spotove slovenačke grupe Dan D za pesmu Moj problem i poznatog hip hopera Edo Maajke Ove godine.

Dan D je popularni slovenački rok bend, osnovan 1996. godine. Do sada su objavili četiri albuma i dobitnici su brojnih nagrada. Posle nekoliko promena, sadašnju postavu čine Tomislav Jovanovič - Tokac, Dušan Obradinovič Obra, Marko Turk - Tučo, Nikola Sekulovič i Boštjan Grubar.

Spot za pesmu Moj problem režirao je priznati zagrebački reditelj Gonzo. Snimljen je u napuštenoj fabrici u centru Zagreba i u njemu se pojavljuje slovenačka glumica Manca Dorer.

Edin Osmić, poznatiji pod imenom Edo Maajka, karijeru započinje kao jedan od dva MC-ja mladog HC benda Discord, sada poznatijeg kao Defence.

Njegov prvenac Slušaj mater izlazi 2002. i Edo postaje najbolji debitant te godine na područiju Hrvatske, Bosne i Hercegovine ali i na prostorima Slovenije, Srbije i Makedonije biva odlično prihvaćen.

Svojim drugim albumom, No sikiriki, Edo potvrđuje svoj status jednog od najboljih MC-ja Balkana. Treći album Stigo Ćumur mu donosi, kao i prethodni albumi, mnoštvo nagrada i pohvala u medijima.

Nedavno je, pod pokroviteljstvom MTV-ja, Edo objavio svoj četvrti album Spomen ploča koji predstavlja kompilaciju njegovih najvećih hitova, ali u novom aranžmanu, produkciji i odsvirane uz bend. Pesma Ove godine se nalazi na ovom izdanju.

makonda-tracker