nova emisija 30 minuta

Tijana Dapčević: Bez muzike ne mogu da dišem

0

Gošća emisije "30 MINUTA" koja će biti emitovana ovog petka, 30. juna od 20:30h na Edu TV - Obrazovnoj televiziji, je pevačica i glumica Tijana Dapčević.

foto: Promo
foto: Promo

Njen novi singl "Reset" nikoga ne ostavlja ravnodušnim i poručuje ženama da se resetuju. Izjavila je da je muziku slušala još u maminom stomaku i da bez nje ne može da diše.

 

Iako je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, zanimljivo je da pre nego što je uplovila u muzičke vode, za sebe je mislila da ne zna da peva. Ostvarila je nekoliko uloga u pozorištu i na televiziji, i kako sama kaže gluma je bila njen san koji je ostvarila. Poznato je da uvek ima odlične spotove i priznaje da je muzika odavno prestala da se sluša, sada se samo gleda.

foto: Promo

Uvek je pozitivna, nasmejana i prirodna. Kakva je na malim ekranima takva je i privatno i dodaje da ne postoje dve Tijane. Kako izgleda kad se razbesni, ko može da je izbaci iz takta, kada planira da napravi veliki koncert u Beogradu, šta sluša ovih dana i zasto isključivo psuje na makedonskom, saznaćete u novom izdanju emisije 30 minuta.

 

Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

makonda-tracker