Dupla MTV premijera: Kandžija i Magnifico

0
Novi spotovi osječkog repera Kandžije za pesmu U trendu i slovenačkog pevača Magnifica za numeru Zum Zum biće premijerno emitovani u ponedeljak, 12. jula od 20 časova na MTV kanalu

Pesma U trendu govori o tome koliko je bitno u životu imati nekog ko će te lepo obući, savetovati kako da se slože boje i što nikako ne treba da stavimo na sebe. Spot je sniman u Baranji a režirao ga je, prema Kandžijinom scenariju, Marko Butraković.

Robert Pešut, poznatiji kao Magnifico, jedan je od najpoznatijih slovenačkih pevača. Muzičku karijeru započeo je u grupi U redu sa kojom je snimio prvi album Let’s Dance 1992. godine. Nakon toga odlučio se za solo karijeru i za dvanaest godina objavio je šest albuma.

Mnoge od njegovih pesama su postale bitan deo slovenačke muzičke riznice. Najpoznatije su Silvija, Kdo je čefu, 24.000 poljubov i Hir aj kam, hir aj go, čija je popularnost prevazišla granice Slovenije, jer je bila hit u Italiji i zemljama u regionu. Njegov muzički pravac predstavlja mešavinu disko muzike, balkanskog melosa, fanka i elektronskog zvuka. Sarađivao je sa slovenačkim grupama Turbulenza i Sestre, za koje je napisao pesmu Samo Ljubov sa kojom su nastupile na EMA 2002. godine.

Magnifico je poznat po svom neobičnom stilu i smelim nastupima i izjavama, kao i ulogama u filmovima Stereotip, Kajmak i Marmelada, Poker i Porno.

makonda-tracker