Pink u emisiji Behind the Music na MTV-u

0
U emisiji Behind the Music na MTV-u gostovaće neponovljiva Pink koja će uz izvođenje svojih najvećih hitova podeliti sa publikom i priču o svojoj karijeri, životu, usponima i padovima

Pevačica Pink rođena je pod imenom Ališa Mur u Pensilvaniji. Veoma rano je otkrila da boluje od astme, a razvod roditelja, koji joj je veoma teško pao, doprineo je da odraste kao buntovna tinejdžerka. Često je eksperimentisala sa drogama, bežala od kuće i zapadala u razne probleme. Ideju o umetničkom imenu Pink dobila je iz filma Ulični psi, gde se javlja istoimeni lik. Takođe, ime je asociralo i na ružičastu boju kose po kojoj je na početku karijere i bila prepoznatljiva.

Izdala je pet solo albuma i svi su bili prodati u višemilionskim tiražima, a njeni najveći uzori su Dženis Džoplin, Stiven Tajler, Bob Dilan, Madona i drugi.

Pink se 2006. godine udala za motokros vozača Kerija Harta, ali su se početkom 2008. rastali. Ipak, ubrzo su obnovili vezu. Aktivni je borac za zaštitu životinja, i javno je kritikovala Princa Vilijama, Kraljicu Elizabetu i svoju kolegenicu Bijonse Nouls jer koriste životinjsko krzno kao odeću.

Emisija Behind the Music na programu je u petak, 9. jula od 19:30 časova na MTV kanalu

TAGOVI: PinkMTV
makonda-tracker