uzbuđenje raste

Ko će zabiti nož Duhu u leđa? Sve tajne 50 Centa konačno otkrivene!

0

Sve ono što ste slušali i čitali o Fifti Sentu kao o problematičnom reperu koji je zbog svog lošeg imidža jednom umalo i poginuo, možete da zaboravite.

foto: Promo
foto: Promo

Fifti Sent je, naravno, autor muzičkog opusa koji niko ne može da ospori, ali niko nije ni slutio šta će nam ponuditi u producentskom/glumačkom pogledu. Ako ste, kao i sav ostali svet, pratili njegovu seriju Moć (Power), znaćete o čemu je reč. A ako niste, još nije kasno da se navučete. Serija Moć je krimi drama koja prati lika po imenu Duh (Omari Hardvik) koji u ime svojih ilegalnih narko poduhvata rizikuje sve što je postigao u životu, uključujući porodicu i dobar ugled. Sve sezone Moći trenutno mogu da se pogledaju na domaćoj videoteci Pickbox, a četvrta sezona ove super uspešne serije startuje 26. juna. 

 

Četvrta sezona nove Starzove serije je pred vratima, a nakon završetka treće, u čijem je finalu Duh završio iza rešetaka, svi se pitaju šta će se dogoditi u četvrtoj. Treća sezona je inače najgledanija od svih Starzovih serija (među hitove spadaju i Tuđinka, Crna jedra, Da Vinčijevi demoni, Bela kraljica), a po epizodi ju je gledalo čak 8 miliona ljudi. Ono što se dogodilo pri kraju treće epizode je, uz spojlovanje, moguće sumirati ovako: Majk Sandoval je ubio FBI agenta Grega Koksa, ali Duh je lažno optužen za to ubistvo. A osoba koja ga je uhapsila nije ni manje ni više nego žena zbog koje je ostavio porodicu – agentkinja FBI-ja Anđela Valdes.

 

Ono što će nas zaintrigirati u četvrtoj sezoni, a što je nagovestio i sam trejler serije Moć, jeste zabijanje noža u leđa. Sad kad je u zatvoru i kada je njegovo poslovno carstvo na kolenima, ko će se okrenuti protiv Duha? Hoće to biti Duhov partner Tomi (Džozef Sikora) koji može najviše da profitira od izdaje Duha? Hoće li to biti Taša (Naturi Noton), Duhova bivša supruga? Ili Anđela (Lela Loren), ljubavnica koja ga je uhapsila? Ili je možda najverovatnije da je to Kanan (Fifti Sent) koji želi da se osveti Duhu jer ga je strpao u zatvor.

 

Nova epizoda stiže 26. 6. na Pickbox, a ako ćemo suditi po novom trejleru, ono što od nove sezone možemo očekivati su mutni poslovi, zakulisne igre, promena strana i sve ono što uostalom i volimo kod serije Moć. Tema kojom će se ova sezona baviti je iskupljenje, i to na način da će likovi morati da žive sa posledicama onoga što su ranije želeli ili učinili. Duhova borba za iskupljenje će ga odvesti pred medije, a stari neprijatelji će mu dahtati za vratom. Ipak, čini se da će sve vreme sam sebi biti najveći neprijatelj.

 

Ako još niste uspeli da pogledate prethodne sezone ove dinamične serije koja je uspela da osvoji razne tipove gledalaca, još možete da stignete. Nakon prve epizode, nove će pristizati u nedeljnom ritmu odmah po prikazivanju premijere u Americi. Pratite na Pickboxu.

makonda-tracker