Katarina Šišmanović deli besplatne zagrljaje

0
Ovog leta emisija Sve za ljubav pretvara se u karavan na točkovima koji će posetiti najveće gradove u Srbiji i regionu, a voditelji Katarina Šišmanović i Milan Kalinič nadmetaće se u skupljanju poljubaca i deljenju zagrljaja .

Karavan startuje 5. jula u Nišu, na Trgu kralja Milana, sa početkom u 12 sati. Sutradan, 6. jula, u podne, u Kragujevcu, u ulici Kralja Petra, a narednog dana, 7. jula, najljubavniji karavan stiže u Novi Sad, na Trg slobode, tačno u podne. Voditeljski par Milan Kalinić i Katarina Šišmanović su spremili brojne igre i iznenađenja.

Milan i Katarina će se nadmetati u skupljanju poljubaca i deljenju besplatnih zagrljaja. Osim toga, zainteresovani građani će na licu mesta moći da se obrate za pomoć ekipi emisije, ukoliko imaju ljubavne probleme, žele da pronađu svoje najmilije ili da iznenade voljenu osobu. Takođe, ako su usamljeni, biće u prilici da snime video-oglas i potraže ljubav. U karavanu će se pojaviti i ljudi koji su prethodnih godina učestvovali u najzanimljivijim prilozima. Osim Srbije, karavan će u narednom periodu posetiti i Bosnu i Crnu Goru, a epizode će se emitovati u toku letnje, ali i jesenje programske šeme televizije Pink.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker