Premijera novog Lakinog spota na MTV-u

0
U ponedeljak 28. juna od 20 časova na MTV kanalu premijerno će biti prikazan novi spot Elvira Lakovića Lake za pesmu Stvorenje
foto: Jasmin Fazlagić
foto: Jasmin Fazlagić

Nakon veselog, plesnog hit spota za pesmu Brko, očekuje nas Lakina priča iz rudnika mrkog uglja Breza gde je snimljen spot za pesmu Stvorenje sa istoimenog albuma koji će se naći u prodaji 1. jula. U spotu se pored Lake i njegove sestre Mirele pojavljuje i nekolicina rudara. Neke od scena snimane su u rudarskom oknu na dubini od 200 metara.

Album Stvorenje snimljen je u studiju zagrebačkog producenta Denisa Mujadžića – Denykena i sadrži deset pesama od kojih svaka u nazivu ima samo po jednu reč. Inače, Laka je, kao i do sada, autor muzike i tekstova svih pesama na albumu, dok aranžmane, zajedno sa Lakom, potpisuje i Dino Šukalo. Bek vokale otpevala je Lakina sestra Mirela, koja će, kao i do sada, nastaviti saradnju sa bratom. Album je, konceptualno, nastavak Lakinog dosadašnjeg muzičkog izražaja, a i produkcijski iskorak u odnosu na prethodni album Zec.  

Laka se proslavio pesmom Pokušaj sa kojom je predstavljao BiH na Eurosongu 2008. u Beogradu, a kao krunu uspeha, iste godine osvojio je i regionalnu MTV nagradu.

makonda-tracker